banner
banner
banner

Παγωμένο γιαούρτι ροδάκινο

Συνταγή

Παγωμένο γιαούρτι ροδάκινο
υλικά

3 φλ.τσ. γιαούρτι στραγγιστό πλήρες
3/4 φλ.τσ. ώριμα ροδάκινα, καθαρισμένα
1/2 φλ.τσ. ζάχαρη
μερικές σταγόνες άρωμα βανίλιας

banner
παρασκευή

Πολτοποιούμε στο μπλέντερ τα ροδάκινα με τη ζάχαρη. Τα βάζουμε σε μεγάλο μπολ και προσθέτουμε το γιαούρτι, αφού προηγουμένως το ανακατέψουμε με πιρούνι για ν' αφρατέψει. Προσθέτουμε τη βανίλια, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να κρυώσει στο ψυγείο, σκεπασμένο με μεμβράνη, τουλάχιστον 2 ώρες, πριν το βάλουμε στη μηχανή του παγωτού να πήξει. Το διατηρούμε στην κατάψυξη.


Γλυκό

Γλυκά

banner

Εποχές

Γιορτές και περιστάσεις

banner

Πρώτες ύλες γλυκών

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος