Παγωμένη σοκολάτα: καλοκαιρινή απόλαυση!

Εύη Σκλατινιώτη Εύη Σκλατινιώτη Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2013

Ποιος είπε ότι το καλοκαίρι δεν είναι για ρόφημα σοκολάτας; Στην παγωμένη του εκδοχή σε ψηλό ποτήρι με πάγο είναι η απόλυτη καλοκαιρινή αμαρτία. Δοκιμάσαμε τη σοκολάτα Tusso με μους πορτοκαλιού και μας άρεσε πολύ.

Παγωμένη σοκολάτα: καλοκαιρινή απόλαυση!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που αυτό το προϊόν της ελληνικής εταιρείας Draculi coffee βραβεύτηκε στο Βέλγιο από τον Διεθνή Οργανισμό Γεύσης και Ποιότητας iTQi με την ανώτατη ποιοτική διάκριση, δηλαδή τρία αστέρια. Μπορείτε να την απολαύσετε σε επιλεγμένες καφετέριες σκέτη ή με γεύση πορτοκάλι, φράουλα ή μπανάνα, αλλά και να τη φτιάξετε στο μπλέντερ στο σπίτι, αφού την προμηθευτείτε από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας στο www.tusso.eu



Γλυκά

Εποχές

Γιορτές και περιστάσεις

Πρώτες ύλες γλυκών

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος