Υλικά
20 μαρέγκες (20 εκ. η καθεμία) Υλικά (για 10 άτομα)
285 ml κρέμα γάλακτος
1 κ.σ. ζάχαρη
Ξύσμα από 1 λάιμ
2 φρούτα του πάθους
2 μπανάνες (καθαρισμένες και κομμένες λοξά)
1/4 φρέσκια καρύδα
Εκτέλεση
Ξύνουμε τη σάρκα της καρύδας.
Κόβουμε τα φρούτα του πάθους στη μέση και αφαιρούμε με το κουτάλι τη σάρκα τους.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη σε σαντιγί και διπλώνουμε μέσα της το περισσότερο ξύσμα λάιμ.
Στρώνουμε στη μια μαρέγκα με προσοχή τη σαντιγί, προσθέτουμε μπανάνα και φρούτα του πάθους, και τοποθετούμε προσεκτικά από πάνω την άλλη μαρέγκα πιέζοντας πολύ ελαφρά για να κολλήσουν.
Πασπαλίζουμε την πάβλοβα με την καρύδα και το υπόλοιπο ξύσμα.Συνταγή του Jamie Oliver