Μπισκότα από μέλι, δημητριακά και ταχίνι

Συνταγή

Μπισκότα από μέλι, δημητριακά και ταχίνι
ΥΛΙΚΑ για 10 μπισκότα

1/2 φλιτζάνι μέλι
1/2 φλιτζάνι ταχίνι
1 κουταλιά της σούπας τριμμένους ξηρούς καρπούς
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι βρώμη 
2 κουταλιές της σούπας σοκολάτα κουβερτούρα σε σταγόνες ή σταφίδες 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζεις σε μια μικρή λεκάνη ή σε ένα μεγάλο μπολ όλα τα υλικά. Τα ανακατεύεις καλά και ετοιμάζεις περίπου 10 μπισκότα, τα οποία τα πατάς λίγο, για να πάρουν το σχήμα των cookies, και τα τοποθετείς σε λαδόκολα. Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10 λεπτά και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις λίγο να κρυώσουν, πριν νιώσεις πραγματική συγκίνηση στην πρώτη δαγκωνιά. Συνδύασέ τα στο πρωινό σου με ένα ποτήρι γάλα ή με ένα γιαούρτι ή με ένα ποτήρι ξινόγαλα και έναν φρέσκο χυμό ή με το κολατσιό σου με ένα φρούτο και τον καφέ σου. Για τις επόμενες δυο τρεις ώρες έχεις κλείσει από το θέμα πείνας και γεύσης.

Συνταγή από το βιβλίο «Σεφ στο… παρά πέντε»  του Ευάγγελου Ζουμπανέα
Σελ. 272
Τιμή: 19,00 ευρώ
Εκδόσεις Μεταίχμιο


Γλυκό

Γλυκά

Εποχές

Γιορτές και περιστάσεις

Πρώτες ύλες γλυκών

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος