Υλικά
70 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα πικρή Υλικά
2.5 γρ. ζελατίνη (μουλιασμένη σε λίγο κρύο νερό μέχρι να μαλακώσει)
50 γρ. γάλα
150 γρ. σαντιγί
30 γρ. orange bitters Angostura
Εκτέλεση
Βράζουμε το γάλα, ρίχνουμε τη ζελατίνη στραγγισμένη από το νερό, μετά τη σοκολάτα, αφού έχουμε λιώσει το 1/3 της.
Προσθέτουμε τα bitters, ανακατεύουμε καλά, περιμένουμε να κρυώσει λίγο και ομογενοποιούμε με την σαντιγί (η σαντιγί όχι πολύ σφιχτή, νε έχει υφή σαν γιαούρτι).
Αφήνουμε τη μους στο ψυγείο για 3 ώρες, να σφίξει. Συναρμολόγηση: Βάζουμε σε ένα ποτήρι την μους γαρνιρισμένη με καβουσρδισμένα ή και καραμελωμένα φουντούκια.