Για το μιλφέιγ
380 γρ. λευκή σοκολάτα σε κομματάκια
75 γρ. ζελατίνη σε σκόνη
37 ml καυτό νερό
210 ml γάλα
10 ml γλυκόζη
420 ml κρέμα γάλακτος
Ξύσμα από ½ καρπό τόνκας
Για το κουλί από φρούτα του δάσους
250 γρ. φρούτα του δάσους
125 γρ. ζάχαρη
60 ml γλυκόζη
30 γρ. ξύσμα lime
Για το ταρτάρ φράουλας
10 φράουλες
20 ml κονιάκ
10 γρ. ζάχαρη
Για τα φύλλα κρούστας
6 φύλλα κρούστας
20 γρ. βούτυρο
30 γρ ζάχαρη
Βάζουμε την ζελατίνη σε ένα μπολάκι με το καυτό νερό. Ζεσταίνουμε το γάλα με τη γλυκόζη και προσθέτουμε την ζελατίνη μαζί με το νερό που έχουν γίνει ένα μείγμα. Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζελατίνη. Βάζουμε σε μπολ τη λευκή σοκολάτα κομμένη σε μικρά κομματάκια και ρίχνουμε μέσα το ζεστό μείγμα της ζελατίνης. Αφήνουμε μερικά λεπτά και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η σοκολάτα. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και την τόνκα, ανακατεύουμε και βάζουμε στο ψυγείο για να κρυώσει.
Ετοιμάζουμε το κουλί από φρούτα του δάσους: βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και αφήνουμε να πάρουν βράση. Μεταφέρουμε σε μπολ, χτυπάμε καλά με το μίξερ και περνάμε το μείγμα από σίτα. Αφήνουμε στην άκρη.
Ετοιμάζουμε το ταρτάρ φράουλας: καθαρίζουμε και πλένουμε τις φράουλες και τις κόβουμε σε κυβάκια. Τις μαρινάρουμε σε κονιάκ και ζάχαρη.
Ετοιμάζουμε τα φύλλα κρούστας: αλείφουμε τα φύλλα κρούστας με το βούτυρο λιωμένο και τα πασπαλίζουμε με την ζάχαρη. Τα χαράζουμε για να γίνουν μερίδες και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 175ο C για 15 λεπτά.
Για να συνθέσουμε το γλυκό, στρώνουμε σε κάθε πιάτο τρία φύλλα κρούστας βάζοντας ανάμεσα στρώσεις από την κρέμα λευκής σοκολάτας και καλύπτουμε με λίγη κρέμα λευκής σοκολάτας την επιφάνεια του τελευταίου φύλλου. Στραγγίζουμε τις φράουλες από τη μαρινάδα τους και γαρνίρουμε το γλυκό. Τέλος, περιχύνουμε με 1 κ.σ. κουλί από φρούτα του δάσους.