banner
banner
banner

Mi-cuit au chocolat (του Διονύση Αλέρτα)

Συνταγή

Mi-cuit au chocolat (του Διονύση Αλέρτα)
Υλικά

7 αυγά
160 γρ. ζάχαρη
200 γρ. βούτυρο φρέσκο
220 γρ. σοκολάτα bitter
100 γρ. αλεύρι
πυρίμαχα μπολάκια

banner
Παρασκευή

Ανάβουμε το φούρνο στους 190ο. Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα σε χαμηλή ταχύτητα τα αυγά με τη ζάχαρη. Εν τω μεταξύ, βάζουμε  το βούτυρο σ' ένα κατσαρολάκι και μόλις λιώσει ρίχνουμε μέσα τη σοκολάτα τεμαχισμένη και ανακατεύουμε να λιώσει.
Σταματάμε το μίξερ, ρίχνουμε στο μπόλ το μείγμα της σοκολάτας, ανακατεύοντας με σύρμα και στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι. Ανακατεύουμε μέχρι την ομογενοποίηση.
Μοιράζουμε στα πυρίμαχα μπολάκια και ψήνουμε στους 190oC για 8'. Σερβίρουμε κατά προτίμηση χλιαρό.


Γλυκό

Γλυκά

banner

Εποχές

Γιορτές και περιστάσεις

banner

Πρώτες ύλες γλυκών

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος