Μα τι γίνεται με το παγωτό γιαούρτι!

Ντένη Καλλιβωκά Ντένη Καλλιβωκά Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

Περνώντας έξω από τον κινηματογράφο Γαλαξία, δύο συμπαθητικές κοπέλες μου πρόσφεραν ένα κυπελλάκι  soft παγωτό γιαούρτι. Όταν ο κινηματογράφος είναι ανοικτός το παγωτό πωλείται στο μπαρ του σινεμά, ενώ τις υπόλοιπες ώρες σε ένα κιόσκι από έξω.

Μα τι γίνεται με το παγωτό γιαούρτι!

Το παγωτό φτιάχνεται από γάλα και γιαούρτι 0% λιπαρών και αντί για ζάχαρη έχει λίγο μέλι. Κάποια από τα toppings είναι σπιτικά (το σταφύλι γλυκό για παράδειγμα) ενώ άλλες επιλογές είναι τα φρέσκα φρούτα, γλυκά του κουταλιού και σιρόπια. To συνολικό concept (διάκοσμο κλπ) δεν είναι δεμένο όπως αυτά του Yasu στο McArthurGlen Athens, του  Fresko της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ή του White στην Λουκιανού. Παρόλα αυτά, η γεύση είναι καλή (το παγωτό μπορεί να μην είναι βελούδινο αλλά είναι δροσερό και πιο «γιαουρτένιο») και δεν παύει να είναι μια καλή λύση για ένα δροσερό light γλυκό, αν περνάς από εκεί ή φυσικά στο διάλειμμα της ταινίας! Πάντως τη  βλέπω τη δουλειά! Το καλοκαίρι η πιο hot μόδα θα είναι το soft παγωτό γιαούρτι!



Γλυκά

Εποχές

Γιορτές και περιστάσεις

Πρώτες ύλες γλυκών

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος