Υλικά
Υλικά (για 4 άτομα)
½ κιλό φρούτα εποχής, καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια, για να περαστούν σε σουβλάκι.
Μαρινάδα
2/3 κούπας χυμός πορτοκάλι
4 κ.σ. μέλι
1 πρέζα κανέλα σκόνη
1 πρέζα τζίντζερ σκόνη
Σάλτσα γλυκού τυριού
2 κ.σ. γιαούρτι
12 κ.σ. μασκαρπόνε
1 πορτοκάλι (χυμός)
1 στικ βανίλια
1 κ.γλ. ξύσμα πορτοκαλιού
Παρασκευή
Βράζουμε τη μαρινάδα για 2 λεπτά και τη ρίχνουμε στα φρούτα για 1/4 της ώρας.
Ψήνουμε τα κεμπάπ των φρούτων στο γκριλ για 5 λεπτά.
Σερβίρουμε τα κεμπάπ φρούτων και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα γλυκού τυριού.
Ένα ανάλαφρο, πρωτότυπο επιδόρπιο, για όσους δεν αγαπούν τα συμβατικά γλυκά.