banner
banner
banner

Καρπούζι στο γκριλ με μέλι και τζίντζερ

Συνταγή

Καρπούζι στο γκριλ με μέλι και τζίντζερ
Υλικά

1 + 1/3 φλ. μέλι
1 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
1 κ.γ. κανέλλα τριμμένη
12 φέτες καρπούζι κομμένο σε τρίγωνα πάχους 2 ½ εκ.

banner
Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το μέλι σε μπεν μαρί και ρίχνουμε μέσα το τζίντζερ και την κανέλλα.  Ανακατεύουμε και αφήνουμε να χλιάνει Βγάζουμε τη φλούδα από τα τρίγωνα του καρπουζιού και τα αραδιάζουμε σε σχάρα καλυμμένη με αλουμινόχαρτο. Βάζουμε από κάτω ένα ταψί με νερό. Ανάβουμε το γκριλ και τοποθετούμε στη σχάρα, σε απόσταση 10 πόντων κάτω από το γκριλ. Ψήνουμε για 4 –5 λεπτά και μεταφέρουμε σε πιατέλα.
Περιχύνουμε με τη σάλτσα μέλι –τζίντζερ και σερβίρουμε αμέσως.


Α.Τ.


Γλυκό

Γλυκά

banner

Εποχές

Γιορτές και περιστάσεις

banner

Πρώτες ύλες γλυκών

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος