Follow us

Ιδέες με υπογραφή για το πασχαλινό τραπέζι

Ανοιξιάτικο σκηνικό, εξορμήσεις στην ύπαιθρο και μαζί γεύσεις της πασχαλινής παράδοσης: η φίρμα Παπασπύρου έχει ενδιαφέρουσες προτάσεις…

Ιδέες με υπογραφή για το πασχαλινό τραπέζι

Μυρωδάτο πολίτικο τσουρέκι με μαχλέπι και μαστίχα, σμυρνέικα κουλουράκια που θα απολαμβάνετε καθώς φτιάχνετε το… μαγιάτικο στεφάνι και, βέβαια, μοναδικές χειροποίητες, σοκολατένιες δημιουργίες σε ποικίλα σχέδια και γεύσεις. Σοκολατένια δεν είναι μόνο τα αβγά (από μικρό ως τεράστιο!). Καλαθάκια, φωλιές, λαγουδάκια, κότες όλα με εξαιρετική σοκολάτα, θα ξετρελάνουν τα βαφτιστήρια. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά.

Ιδέες με υπογραφή για το πασχαλινό τραπέζι

Στα καταστήματα Παπασπύρου, όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, θα βρείτε μια αξιοπρόσεκτη ποικιλία από νηστίσιμες, γλυκές και αλμυρές επιλογές, από χαλβά σιμιγδαλένιο, μηλοπιτάκια και σκαλτσούνια μέχρι φαγητά όπως γεμιστά, χειροποίητη σπανακόπιτα και μελιτζάνες ραγού. Ειδικά για το τραπέζι του Μεγάλου Σαββάτου, προτείνονται αγαπημένα πιάτα, όπως παραδοσιακή μαγειρίτσα, γαρδουμπάκια και μπουτάκια αρνίσια φούρνου με πατάτες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η οικογένεια Παπασπύρου έχει ιστορία και παράδοση από το 1940, ενώ σήμερα έχει τέσσερα καταστήματα σε Κηφισιά, Χαλάνδρι, Αθήνα και Αχαρνές καθώς και μία σύγχρονη μεγάλη μονάδα παραγωγής, που στεγάζεται στις Αχαρνές. Έχει τμήμα αρτοποιίας, σφολιατοποιίας, ζαχαροπλαστικής, σοκολατοποιίας, παγωτού και κουζίνας. Σε κάθε περίπτωση, οι δοκιμασμένες συνταγές και η ποιότητα των πρώτων υλών φαίνεται στο αποτέλεσμα.

www.papaspirou.gr

Επίσης...

Περισσότερα από

Γλυκό

Ηot drinks: καυτή χειμωνιάτικη απόλαυση

Τα ζεστά ποτά με βάση το κρασί ή κάποιο δυνατό αλκοόλ αρωματισμένο με μπαχαρικά, είναι μια από τις μεγάλες ;απολαύσεις και τελευταία στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στη χειμωνιάτικη κουλτούρα του cocooning και της χαλάρωσης…

Τα all time classic γαλλικά γλυκά που αγαπήσαμε

Τα εμβλήματα της γαλλικής pâtisserie κρύβουν πίσω τους και συναρπαστικές ιστορίες! Εκτός από την γεύση τους, λοιπόν, το γλυκό παρελθόν τους είναι ένας ακόμη λόγος να ανακατέψουμε βούτυρα και ζάχαρες στην κουζίνα, ή έστω να απευθυνθούμε σε ζαχαροπλαστεία που τα αποδίδουν στην καλύτερη εκδοχή τους.