Follow us

H Kayak στο The Mall Athens

Το ελληνικό όνομα ποιοτικού παγωτού μας δίνει ραντεβού στην πέμπτη του boutique, αυτή τη φορά στο Μαρούσι…

H Kayak στο The Mall Athens

Την πέμπτη της boutique εγκαινίασε πρόσφατα η Kayak, η ελληνική εταιρεία που έχει συνδέσει το όνομά της με το καλό παγωτό. Ο νέος χώρος βρίσκεται στον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens στο Μαρούσι και δημιουργήθηκε με την ίδια φιλοσοφία και minimal αισθητική. Εδώ, πρωταγωνιστούν τα βραβευμένα ελληνικά παγωτά Kayak, που δίνουν έμφαση στην υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών όπως το ολόφρεσκο γάλα και τα φρέσκα φρούτα, αλλά και στη φαντασία για δημιουργία νέων, ξεχωριστών γεύσεων.

H Kayak στο The Mall Athens

Στο νέο κατάστημα μπορείτε να δοκιμάσετε και τα πρωτότυπα «bubble waffle cones», που είναι χωνάκια από αφράτη βάφλα, συνδυάζοντάς τα, φυσικά, με την αγαπημένη σας γεύση παγωτού. Μερικές από τις διεθνώς βραβευμένες γεύσεις Kayak που αξίζει να δοκιμάσετε είναι η μαστίχα με ροζ πιπέρι, η σοκολάτα Βελγίου, το lemongrass.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Kayak είναι η πρώτη στη χώρα μας βιοτεχνία παγωτού που δημιούργησε βιολογικό παγωτό, καθώς και το πρώτο παγωτό χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Επίσης...

Περισσότερα από

Γλυκό

Ηot drinks: καυτή χειμωνιάτικη απόλαυση

Τα ζεστά ποτά με βάση το κρασί ή κάποιο δυνατό αλκοόλ αρωματισμένο με μπαχαρικά, είναι μια από τις μεγάλες ;απολαύσεις και τελευταία στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στη χειμωνιάτικη κουλτούρα του cocooning και της χαλάρωσης…

Τα all time classic γαλλικά γλυκά που αγαπήσαμε

Τα εμβλήματα της γαλλικής pâtisserie κρύβουν πίσω τους και συναρπαστικές ιστορίες! Εκτός από την γεύση τους, λοιπόν, το γλυκό παρελθόν τους είναι ένας ακόμη λόγος να ανακατέψουμε βούτυρα και ζάχαρες στην κουζίνα, ή έστω να απευθυνθούμε σε ζαχαροπλαστεία που τα αποδίδουν στην καλύτερη εκδοχή τους.