Γλυκιά Σαρακοστή
Ντένη Καλλιβωκά
Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011
Ντένη Καλλιβωκά
Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011
Τρία νηστίσιμα και οικονομικά επιδόρπια που βρήκαμε στο Lidl. Ταχίνι με μέλι Με πυκνή, κοκκώδη σουσαμένια αίσθηση, αφήνει γεύση μελιού στο στόμα, χωρίς όμως να γίνεται πολύ γλυκό.
Από τις πιο υγιεινές και θρεπτικές επιλογές – μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στα γλυκά σας («Ναυσικά» € 2,59 τα 250 γρ.)
Κουρκουμπίνια
Οι μικρές μελωμένες μπουκιές από φύλλο κρούστας είναι από τα γλυκά που μας κάνουν να νιώθουμε παιδιά. Αν είστε ελαφρώς επιρρεπείς στα γλυκά, θα τα τσακίσετε σε χρόνο dt. Εδώ σε συσκευασία 400 γρ., από εργαστήρι της Θεσσαλονίκης («Γλυκάμνη» € 2,99).
Παστέλι με μέλι
Μια μαλακή μπάρα από σουσάμι εκ Θεσσαλονίκης, με μέλι μεν, αλλά καθόλου γλυκερή γεύση. ό,τι πρέπει για σνακ. Φυσικό τονωτικό, με πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και καλά λιπαρά («Σαγήνη» € 0,59).