Υλικά
200 γρ. ανάλατα φουντούκια καθαρισμέναΥλικά
1 μήλο
1 μπανάνα
½ φλ. μέλι
2 κ.σ. μπράντι
1 κ.σ. κανέλα
1 αβγό χτυπημένο με 1 κ.σ. νερό
Μια συσκευασία κατεψυγμένο φύλλο κουρού
Εκτέλεση
Ξεπαγώνουμε το φύλλο σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας (χρειάζεται γύρω στις 2 ώρες).
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C και καλύπτουμε ένα μεγάλο ταψί με λαδόκολλα.
Χοντροτρίβουμε τα φουντούκια στη μουλινέτα και τα βάζουμε σε μπολ.
Καθαρίζουμε το μήλο και το κόβουμε σε κύβους.
Καθαρίζουμε τη μπανάνα την κόβουμε στα δύο κατά μήκος και μετά σε κύβους ίσου μεγέθους με το μήλο.
Ρίχνουμε τα φρούτα στο μπολ με τα φουντούκια, προσθέτουμε το μέλι, την κανέλα και το μπράντι και ανακατεύουμε ελαφρά.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο C και καλύπτουμε ένα μεγάλο ταψί με λαδόκολλα.
Αλείφουμε το ένα φύλλο πολύ ελαφρά με νερό και μοιράζουμε τη γέμιση βάζοντας από μια φουσκωτή κ.σ σε απόσταση 2 εκ.
τη μία από την άλλη.
Σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο, κόβουμε σε τετράγωνα και πιέζουμε με τις άκρες των δαχτύλων μας τις άκρες να κλείσουν καλά.
Μεταφέρουμε τα πιτάκια στη λαμαρίνα και αλείφουμε με το αβγό.
Ψήνουμε για 35 -40 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
Α.Τ.