Γλυκά με σπιτική αύρα από το «mέlo little bakery»

Δοκιμάσαμε τα γλυκά του λιλιπούτειου bakery του Χαλανδρίου

Δέσποινα Μπαράκη Δέσποινα Μπαράκη Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019

Μικρό αλλά θαυματουργό, αφού έχει μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων, το «mέlo little bakery» θυμίζει με τα γλυκά του παραδοσιακά Χριστούγεννα.

Γλυκά με σπιτική αύρα από το «mέlo little bakery»

Με τον χώρο να θυμίζει εξωτερικά σοκολατερί του Covent Garden και μυρωδιές που θυμίζουν τους παππούδες μας, το «mέlo little bakery» στο Χαλάνδρι ετοιμάζει αυτά τα Χριστούγεννα ενδιαφέρουσες προτάσεις. Από απλά μελομακάρονα, μελομακάρονα με επικάλυψη σοκολάτας, ισλί, κουραμπιέδες με ή χωρίς άχνη (σε στυλ μπισκότου) και δίπλες μέχρι τσουρέκια και πανετόνε, προσκαλεί το κοινό να γευτεί κάποιες από τις παραπάνω επιλογές.

Γλυκά με σπιτική αύρα από το «mέlo little bakery»

Εμείς, εν όψει εορτών, δοκιμάσαμε τα μελομακάρονα, που ήταν αρκετά μελωμένα, χωρίς έντονη τραγανότητα και τους κουραμπιέδες με ολόκληρα αμύγδαλα και καλή υφή. Ειδικά για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το «mέlo little bakery» προτείνει δύο διαφορετικά είδη βασιλόπιτας (τσουρέκι με μαχλέπι και μαστίχα - παραδοσιακό κέικ βασιλόπιτα), τα οποία είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας.

Τέλος, εκτός από τα αρωματικά εορταστικά γλυκά θα βρείτε γλυκές πίτες, χαλβά κατσαρόλας, πάστα φλώρα, μπισκότα και κέικ με διάφορες γεύσεις, αλλά και παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Ελλάδα, όπως μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού και μέλι.

mέlo little bakery | Κορδελιού 4, Χαλάνδρι | http://melolittlebakery.gr


Γλυκά

Εποχές

Γιορτές και περιστάσεις

Πρώτες ύλες γλυκών

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος