banner
banner
banner

Γλυκά δροσερά και ελαφρά

Άρτεμις Τζίτζη Άρτεμις Τζίτζη Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Γλυκά δροσερά και ελαφρά

Το πιο κατάλληλο επιδόρπιο για το φορτωμένο τραπέζι του Πάσχα είναι κάτι ελαφρύ και δροσερό. Ακόμα καλύτερα, όταν δεν χρειάζεται πολλή ώρα να γίνει και όταν μπορεί να ετοιμαστεί εκ των προτέρων.  Αν συνδυάζεται, μάλιστα, με φρούτα ακόμα καλύτερα, αν και η σοκολάτα είναι διαχρονική αξία για τους περισσότερους. Με δεδομένο πως η θερμοκρασία δεν είναι ακόμα τόσο υψηλή, που να φέρει στις σελίδες μας τα παγωτά και τις γρανίτες και με την «ομπρέλα» των προδιαγραφών που περιγράψαμε παραπάνω, ένα τσιζ κέικ, μια πανακότα και γενικά ένα γλυκό που πρέπει να κάνει μια βολτίτσα από το ψυγείο πριν το σερβίρουμε, φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή. Περισσότερες προτάσεις για παρόμοια γλυκά θα βρείτε εδώ, και εδώ.

banner


Συνταγές
Δείτε όλα τα συνταγογραφικά της ενότητας

Γλυκά

banner

Εποχές

Γιορτές και περιστάσεις

banner

Πρώτες ύλες γλυκών

Αναζήτηση με φίλτρα

Αναζήτηση

Αναζήτηση
Αναζητήστε στο αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος