Follow us

Garam masala

Garam masala

Υλικά

Υλικά

100 γρ. κόλιανδρος σε σπόρους

50 γρ. κύμινο σε σπόρους

2 λουβιά καρδάμωμο

25 γρ. τριμμένη κανέλλα

25 γρ. γαρύφαλλα

20 γρ. ολόκληροι κόκκοι πιπεριού

½ κ.γ. ξυσμένο μοσχοκάρυδο

Εκτέλεση

Καβουρδίζουμε σε καυτό, αλάδωτο αντικολλητικό τηγάνι τους σπόρους του κόλιανδρου, του κύμινου και του καρδάμωμου (αφού τους βγάλουμε από το λουβί τους).

Τα αλέθουμε μαζί με τα γαρύφαλλα σε μύλο μπαχαρικών ή στο μπλέντερ.

Προσθέτουμε την κανέλλα και το ξύσμα του μοσχοκάρυδου και μεταφέρουμε το μείγμα σε αεροστεγές δοχείο.

Α.Τ.

Επίσης...

Σοκολατόπιτα µε Μπανάνα

Η συνταγή για σοκολατόπιτα με μπανάνα.

Δροσερή Κρέµα µε Γιαούρτι

Η συνταγή για δροσερή κρέμα με γιαούρτι.

Περισσότερα από

Γλυκά

Ρυζόγαλο µε µαστίχα Χίου

Πώς θα φτιάξεις ρυζόγαλο με μαστίχα Χίου.

Καρυδόκρεµα

Η συνταγή για καρυδόκρεμα.

Ξερά Φρούτα µε Κονιάκ

Η συνταγή για ξερά φρούτα με κονιάκ.

Απλή και Νόστιμη Σοκολατόπιτα

Η συνταγή για μία απλή και νόστιμη σοκολατόπιτα.

Παραδοσιακή Καρυδόπιτα

Η συνταγή για παραδοσιακή καρυδόπιτα.

Γαλακτοµπουρεκάκια

Η συνταγή για γαλακτοµπουρεκάκια.

Μπουγατσίνα

Η συνταγή για μπουγατσίνα.

Γιαούρτι µε Μπανάνα και Μέλι

Πώς θα φτιάξεις γιαούρτι με μπανάνα και μέλι.

Κέικ Σοκολάτα - Μήλο

Η συνταγή για κέικ σοκολάτα-μήλο.

Κέικ Νόστιµο και Αφράτο

Πώς θα φτιάξεις ένα νόστιμο και αφράτο κέικ.