Follow us

Ένα φλιτζάνι καφές… σαν γλυκό

Οι τρεις limited καφέδες της γιορτινής σειράς Confetto της Nespresso μας πάνε πίσω, με νοσταλγικά σχέδια και μυρωδιές, που θυμίζουν γλυφιτζούρια και ζαχαρωτά…

Ένα φλιτζάνι καφές… σαν γλυκό

Αρχικά, η όψη: παιχνιδιάρικα σχέδια και χρώματα σαν τα παλιά γλυφιτζούρια. Μετά, η όσφρηση, οι μυρωδιές καθώς στάζει ο καφές στο φλιτζάνι: με την Confetto Snowball, νομίζεις ότι ψήνεται στο φούρνο ένα κέικ καρύδας με βανιλένιες νότες… Με την Confetto Orangette ο καφές βγάζει άρωμα πορτοκαλιού παντρεμένο με σοκολάτα… Με την Confetto Licorice νομίζεις ότι θα δαγκώσεις ένα γλύκισμα με γλυκόριζα και μπαχαρικά.
Και οι τρεις καφέδες limited edition έχουν σαν βάση τον Livanto, ένα χαρμάνι arabica απο Νότια αι Κεντρική Αμερική, και ένταση 6.

Ένα φλιτζάνι καφές… σαν γλυκό

Το ξεχωριστό design οφείλεται στους γνωστούς καλλιτέχνες Craig Redman & Karl Maier, οι οποίοι εμπνεύστηκαν τα σχέδια από ζαχαρωτά που ξυπνούν παιδικές αναμνήσεις. Το ίδιο χαρούμενο “φόρεμα” ντύνει και μια σειρά αξεσουάρ που είναι πράγματι ιδανική για τους φίλους του καφέ, πρακτική και γιορτινή συγχρόνως:

Festive Aeroccino, το απλό, γρήγορο σύστημα παρασκευής αφρού γάλακτος, Festive Touch Espresso και Lungo, δυο διαφορετικά σετ με δύο κούπες από μαύρη πορσελάνη και απαλής υφής σιλικόνη, το Travel Mug, με μεγάλη χωρητικότητα που επιτρέπει την δημιουργία καφέ σε μεγάλες δοσολογίες και Festive Touch Nomad Dispenser, που επιτρέπει να αποθηκεύσετε εύκολα 15 κάψουλες και να τις μεταφέρετε όπου και όποτε θέλετε.

Θα διατίθενται για περιορισμένο χρονικό διάστημα μέσω των Nespresso Boutiques, καθώς και online στο www.nespresso.com και μέσω της εφαρμογής Nespresso για κινητά.

Επίσης...

Περισσότερα από

Γλυκό

Ηot drinks: καυτή χειμωνιάτικη απόλαυση

Τα ζεστά ποτά με βάση το κρασί ή κάποιο δυνατό αλκοόλ αρωματισμένο με μπαχαρικά, είναι μια από τις μεγάλες ;απολαύσεις και τελευταία στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στη χειμωνιάτικη κουλτούρα του cocooning και της χαλάρωσης…

Τα all time classic γαλλικά γλυκά που αγαπήσαμε

Τα εμβλήματα της γαλλικής pâtisserie κρύβουν πίσω τους και συναρπαστικές ιστορίες! Εκτός από την γεύση τους, λοιπόν, το γλυκό παρελθόν τους είναι ένας ακόμη λόγος να ανακατέψουμε βούτυρα και ζάχαρες στην κουζίνα, ή έστω να απευθυνθούμε σε ζαχαροπλαστεία που τα αποδίδουν στην καλύτερη εκδοχή τους.