Πες το με μια σοκολάτα!

Special edition για τον Άγιο Βαλεντίνο

Ντίνα Γκρουμούτη 11/02/2020

Η γνωστή boutique ποιοτικής σοκολάτας «Ésophy» της Κηφισιάς κυκλοφορεί τρεις σοκολατένιες δημιουργίες σε ειδική συσκευασία, για έναν «γλυκό» Άγιο Βαλεντίνο…

Με τα εύστοχα «Happy Valentine’s Day» και «Love. Share. Enjoy.» σφραγίζει τις αγιοβαλεντίνικες σοκολατένιες δημιουργίες του το γνωστό εργαστήριο χειροποίητης σοκολάτας της Κηφισιάς, «Ésophy» (Αγίου Τρύφωνος 10, 2106230230, https://esophychocolates.gr/). Ένα χαριτωμένο γυάλινο βαζάκι με ροζ κουφετάκια φουντουκιού με λευκή σοκολάτα, μια κομψή συσκευασία με ένα ζευγάρι μαύρες σοκολάτες με τριαντάφυλλο, αλλά και το διάφανο κουτάκι «chocolate box tetra assortment» είναι οι special edition επιλογές για ένα εύκολο αλλά «ψαγμένο» δώρο, που προσφέρεται σκέτο ή συμπληρώνει κάτι άλλο.

Ένα πραγματικό «σπίτι της σοκολάτας», ειδικευμένο στις δημιουργίες με μεσογειακή έμπνευση, το «Ésophy» είναι η έδρα των Σοφία Δενδρινού και Ευδοκία Λιάκου, chocolatiers που φτιάχνουν υψηλής ποιότητας σοκολάτες με πρωτότυπες γεύσεις και μεγάλη χρήση ελληνικών υλικών, όπως τα φρούτα και τα μυρωδικά.
Γράψε την άποψή σου
Γλυκό

Κατηγορίες

Εποχές

Γιορτές και περιστάσεις

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

Επιλέξτε πρώτη ύλη ή υλικό...

Αναζήτηση συνταγών με φίλτρα

Αναζήτηση συνταγής

Αναζήτηση
Αναζητήστε συνταγές από το αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος