Follow us

Έρχεται το 1ο Φεστιβάλ Σοκολάτας!

Με τον πιο γλυκό τρόπο θα ανοίξει τις πόρτες της στο κοινό η Σχολή Eπαγγελματικής Kατάρτισης “GrandFoyer”…

Έρχεται το 1ο Φεστιβάλ Σοκολάτας!

Καλά τα νέα για τους chocoholics! Ο Σεπτέμβρης θα κλείσει με άφθονη σοκολάτα στο πιο απολαυστικό φεστιβάλ. Η Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης Grand Foyer, που ειδικεύεται μεταξύ άλλων και στην τέχνη της ζαχαροπλαστικής, ανοίγει τις πύλες της στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου με το 1ο Φεστιβάλ Σοκολάτας, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της στους Αμπελόκηπους, Λουίζης Ριανκούρ 59.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις και άφθονη σοκολάτα σε όλες τις μορφές της. Από σιντριβάνια απ’ όπου θα ρέει λαχταριστή σοκολάτα και κακάο, μέχρι live επιδείξεις για τεχνικές στρωσίματος σοκολάτας από τους pastry chefs της σχολής, με τη συνδρομή αποφοίτων από τα τμήματα Ζαχαροπλαστικής &Αρτοποιίας.

Έρχεται το 1ο Φεστιβάλ Σοκολάτας!

Παρούσα στο Φεστιβάλ και η Chocotopia, που θα εγκαινιάσει το νέο της προϊόν Freshcolata, σοκολάτα που θα φτιάχνεται εκείνη τη στιγμή, μπροστά στα μάτια μας!
Φυσικά, όσοι βρεθούν εκεί θα γευτούν και υπέροχες δημιουργίες από σοκολάτα από τους αποφοίτους, καθώς και τους καθηγητές της σχολής Grand Foyer. Επίσης, θα μάθουν μέσα από ένα όμορφο, οπτικοποιημένο ταξίδι, πολλές χρηστικές πληροφορίες για τη σοκολάτα και το κακάο.
Ενδιαφέρον και πολύ σπουδαίο έπαθλο θα έχει και ο διαγωνισμός με γλυκά με βάση τη σοκολάτα, που έχει ελεύθερη συμμετοχή και μεγάλο δώρο μια ολική υποτροφία αξίας 3.000 € στην ειδικότητα της ζαχαροπλαστικής.

Όραμα των διοργανωτών, το Φεστιβάλ Σοκολάτας να καθιερωθεί και να διεξάγεται κάθε χρόνο, ως ένας θεσμός στον τομέα του Τουρισμού και της Γαστρονομίας.

Η είσοδος γίνεται με δωρεάν προσκλήσεις που δίδονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις της Σχολής.

Κάντοντας like στην επίσημη σελίδα του Festival Σοκολάτας στο facebook μπορείτε να ενημερώνεστε για το πώς θα παραλάβετε τις προσκλήσεις, αλλά και για δώρα που θα δοθούν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Επίσης...

Περισσότερα από

Γλυκό

Ηot drinks: καυτή χειμωνιάτικη απόλαυση

Τα ζεστά ποτά με βάση το κρασί ή κάποιο δυνατό αλκοόλ αρωματισμένο με μπαχαρικά, είναι μια από τις μεγάλες ;απολαύσεις και τελευταία στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στη χειμωνιάτικη κουλτούρα του cocooning και της χαλάρωσης…

Τα all time classic γαλλικά γλυκά που αγαπήσαμε

Τα εμβλήματα της γαλλικής pâtisserie κρύβουν πίσω τους και συναρπαστικές ιστορίες! Εκτός από την γεύση τους, λοιπόν, το γλυκό παρελθόν τους είναι ένας ακόμη λόγος να ανακατέψουμε βούτυρα και ζάχαρες στην κουζίνα, ή έστω να απευθυνθούμε σε ζαχαροπλαστεία που τα αποδίδουν στην καλύτερη εκδοχή τους.