Υλικά
600 γρ. γάλα πλήρεςΥλικά για 25 μερίδες
600 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
580 γρ. σοκολάτα Valrhona Kalingo 65%
½ γρ. μαστίχα
Εκτέλεση
Βράζουμε το γάλα, την κρέμα γάλακτος, τη μαστίχα και τη ζάχαρη.
Μόλις βράσει το μείγμα κι ενώ είναι ακόμα καυτό, κάνουμε γαλακτωματοποίηση με τη σοκολάτα.
Τελειοποιούμε τη γαλακτωματοποίηση με το μπίμερ (ραβδομπλέντερ) και σερβίρουμε σε σκεύη της επιλογής μας.