Υλικά
450 γρ. άχνη ζάχαρη Υλικά
¾ φλ. άγλυκο κακάο
1 πρέζα αλάτι
1 κ.σ. κορν φλάουρ
Ασπράδια από 4 μεγάλα αβγά
1 φλ. τσιπς σοκολάτας γάλακτος
¾ φλ. μίνι ή ψιλοκομμένα μαρσμάλοους
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο C.
Στρώνουμε μια λαμαρίνα φούρνου με λαδόκολλα.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε την ζάχαρη, το κακάο, το κορν φλάουρ και το αλάτι.
Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και την προσθέτουμε στο μείγμα του κακάο, ανακατεύοντας ελαφρά.
Προσθέτουμε τα τσιπς σοκολάτας και τα λουκουμάκια ή τα μαρσμάλοους.
Τοποθετούμε το μπολ στο ψυγείο και το αφήνουμε για 20 λεπτά.
Ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα με ένα κουτάλι της σούπας επάνω στη λαδόκολλα, αφήνοντας διάστημα 2 πόντων ανάμεσά τους. Πασπαλίζουμε από πάνω με το ½ φλιτζάνι ή μαρσμάλοους. Ψήνουμε για 15 λεπτά ή μέχρι να δέσει η ζύμη και να σπάσει μεριές –μεριές.
Ξεφουρνίζουμε και αφήνουμε να κρυώσουν λίγο για 5 λεπτά. Στη συνέχεια, τα μεταφέρουμε σε σχάρα να κρυώσουν.