3 αστέρια Great Taste Awards για τις σοκολατοδημιουργίες Esophy!

Διεθνής αναγνώριση για τις χειροποίητες κηφισιώτικες σοκολάτες

Εύη Σκλατινιώτη 02/10/2019

Λιγότερο από έναν χρόνο μετά το δυναμικό άνοιγμα ενός απαιτητικού εργαστηρίου σοκολάτας στην Κηφισιά, ήρθαν και τα αστέρια των διεθνώς αναγνωρισμένων Great Taste Awards!

Με χαρά ενημερωθήκαμε για δύο πολύ σπουδαίες βραβεύσεις των προϊόντων Esophy, που κι εμείς είχαμε ξεχωρίσει όταν ξεναγηθήκαμε στην καλαίσθητη boutique σοκολάτας τους στην Κηφισιά (βλέπε παλαιότερο άρθρο μας εδώ).
Οι ειδικευμένες chocolatiers Σοφία Δενδρινού και Ευδοκία Λιάκου μπορούν πλέον να είναι υπερήφανες ότι κατέκτησαν και διεθνείς ουρανίσκους με τις δημιουργίες τους.

Συγκεκριμένα, την ανώτερη διάκριση των τριών αστεριών στα Great Taste Awards 2019 κέρδισαν τα αλατισμένα φιστίκια Αιγίνης καλυμμένα με σοκολάτα γάλακτος, για τα οποία επιλέγονται τα καλύτερα φιστίκια, τα οποία ψήνονται και καραμελώνονται. Πράγματι, επειδή τα έχουμε δοκιμάσει, ο συνδυασμός της απαλής σε υφή σοκολάτας γάλακτος με τους τραγανούς ξηρούς καρπούς δημιουργούν ένα τέλειο, απολαυστικό δίδυμο.
Ακόμη, δύο αστέρια στα ίδια βραβεία, κέρδισε και η σκούρα σοκολατένια μπάρα με περιεκτικότητα 60% σε κακάο, μαστίχα Χίου και καβουρδισμένα αμύγδαλα. Η ξεχωριστή τους signature σοκολάτα με το πιο σαγηνευτικό μπαχαρικό της Μεσογείου και τα πιο εκλεκτά αμύγδαλα…

Κι αν σας ανοίξαμε την όρεξη για να δοκιμάσετε περισσότερα, μια επίσκεψη στον όμορφο χώρο τους επιβάλλεται: 
Ésophy, Mediterranean Inspired Chocolates, Αγίου Τρύφωνος 10, τηλ. 210 6230230, https://esophychocolates.gr
Γράψε την άποψή σου
Γλυκό

Κατηγορίες

Εποχές

Γιορτές και περιστάσεις

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

Επιλέξτε πρώτη ύλη ή υλικό...

Αναζήτηση συνταγών με φίλτρα

Αναζήτηση συνταγής

Αναζήτηση
Αναζητήστε συνταγές από το αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος