Follow us

3 αστέρια Great Taste Awards για τις σοκολατοδημιουργίες Esophy!

Λιγότερο από έναν χρόνο μετά το δυναμικό άνοιγμα ενός απαιτητικού εργαστηρίου σοκολάτας στην Κηφισιά, ήρθαν και τα αστέρια των διεθνώς αναγνωρισμένων Great Taste Awards!

3 αστέρια Great Taste Awards για τις σοκολατοδημιουργίες Esophy!

Με χαρά ενημερωθήκαμε για δύο πολύ σπουδαίες βραβεύσεις των προϊόντων Esophy, που κι εμείς είχαμε ξεχωρίσει όταν ξεναγηθήκαμε στην καλαίσθητη boutique σοκολάτας τους στην Κηφισιά (βλέπε παλαιότερο άρθρο μας εδώ).
Οι ειδικευμένες chocolatiers Σοφία Δενδρινού και Ευδοκία Λιάκου μπορούν πλέον να είναι υπερήφανες ότι κατέκτησαν και διεθνείς ουρανίσκους με τις δημιουργίες τους.

3 αστέρια Great Taste Awards για τις σοκολατοδημιουργίες Esophy!

Συγκεκριμένα, την ανώτερη διάκριση των τριών αστεριών στα Great Taste Awards 2019 κέρδισαν τα αλατισμένα φιστίκια Αιγίνης καλυμμένα με σοκολάτα γάλακτος, για τα οποία επιλέγονται τα καλύτερα φιστίκια, τα οποία ψήνονται και καραμελώνονται. Πράγματι, επειδή τα έχουμε δοκιμάσει, ο συνδυασμός της απαλής σε υφή σοκολάτας γάλακτος με τους τραγανούς ξηρούς καρπούς δημιουργούν ένα τέλειο, απολαυστικό δίδυμο.
Ακόμη, δύο αστέρια στα ίδια βραβεία, κέρδισε και η σκούρα σοκολατένια μπάρα με περιεκτικότητα 60% σε κακάο, μαστίχα Χίου και καβουρδισμένα αμύγδαλα. Η ξεχωριστή τους signature σοκολάτα με το πιο σαγηνευτικό μπαχαρικό της Μεσογείου και τα πιο εκλεκτά αμύγδαλα…

Κι αν σας ανοίξαμε την όρεξη για να δοκιμάσετε περισσότερα, μια επίσκεψη στον όμορφο χώρο τους επιβάλλεται:
Ésophy, Mediterranean Inspired Chocolates, Αγίου Τρύφωνος 10, τηλ. 210 6230230, https://esophychocolates.gr

Επίσης...

Περισσότερα από

Γλυκό

Ηot drinks: καυτή χειμωνιάτικη απόλαυση

Τα ζεστά ποτά με βάση το κρασί ή κάποιο δυνατό αλκοόλ αρωματισμένο με μπαχαρικά, είναι μια από τις μεγάλες ;απολαύσεις και τελευταία στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στη χειμωνιάτικη κουλτούρα του cocooning και της χαλάρωσης…

Τα all time classic γαλλικά γλυκά που αγαπήσαμε

Τα εμβλήματα της γαλλικής pâtisserie κρύβουν πίσω τους και συναρπαστικές ιστορίες! Εκτός από την γεύση τους, λοιπόν, το γλυκό παρελθόν τους είναι ένας ακόμη λόγος να ανακατέψουμε βούτυρα και ζάχαρες στην κουζίνα, ή έστω να απευθυνθούμε σε ζαχαροπλαστεία που τα αποδίδουν στην καλύτερη εκδοχή τους.