Follow us

Tο νέο Mövenpick Lemon Pie μας φτιάχνει το καλοκαίρι!

Το κορυφαίο ελβετικό brand παγωτών εμπλουτίζει την premium γκάμα του με μια ολόφρεσκια και limited edition γεύση, που θα δώσει στις μέρες μας τη δροσιά του λεμονιού και την βελούδινη απαλότητα της μαρέγκας, σε μια κουταλιά γεμάτη μυρωδιές καλοκαιριού.

Tο νέο Mövenpick Lemon Pie μας φτιάχνει το καλοκαίρι!

Ντελικάτα και αέρινα, τα παγωτά της Mövenpick έχουν κερδίσει μια θέση στις αγαπημένες μας συνήθειες, προσφέροντας γεύση στα καλοκαίρια μας εδώ και σχεδόν μισόν αιώνα. Ονειρεμένη βανίλια και φίνα ελβετική σοκολάτα είναι μερικά από τα best sellers που έχουν «γράψει» τις πιο γλυκές μας στιγμές, όχι μόνο ως επιδόρπια σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια, αλλά και ως δροσερές απολαύσεις στο σπίτι. Σ’ αυτή τη γκάμα αγαπημένων γεύσεων, έρχεται φέτος να προστεθεί η νέα, limited edition απούλαυση του Mövenpick Lemon Pie.

Η δροσιά του λεμονιού και η βελούδινη απαλότητα της μαρέγκας, προσφέρουν απολαυστικές κουταλιές γεμάτες μυρωδιές καλοκαιριού, με τον τρόπο που μόνο η Mövenpick ξέρει: παντρεύοντας την καλύτερη κρέμα που παράγουν οι Άλπεις, με τις πιο αγνές φυσικές πρώτες ύλες.

Tο νέο Mövenpick Lemon Pie μας φτιάχνει το καλοκαίρι!

Αποτέλεσμα της αφοσίωσης του κορυφαίου premium ελβετικού brand στην υψηλή ποιότητα των υλικών της, κανόνας και του ιδρυτή της εταιρείας, Ueli Prager, το πλούσιο, κρεμώδες σώμα των παγωτών Mövenpick δεν οφείλεται παρά στην σταθερή συνεργασία της εταιρείας με μικρές οικογενειακές φάρμες, που περνούν από γενιά σε γενιά. Οι αγελάδες τους, που εκτρέφονται σε μικρές ομάδες από ανθρώπους που τις ξέρουν με τα ονόματά τους, θρέφονται σχεδόν αποκλειστικά με το άγριο χόρτο, τα βότανα και λουλούδια των ελβετικών βουνών. Έτσι, η κρέμα που παράγουν, έχει στ’ αλήθεια μέσα της τη γεύση των Άλπεων.

Αυτή η εξαιρετικής ποιότητας κρέμα, περνώντας απ’ τα χέρια των πεπειραμένων Maitres Glaciers της Mövenpick, έρχεται τώρα να αγκαλιάσει την παιχνιδιάρικη αψάδα του λεμονιού και την βελούδινη απαλότητα της εξαιρετικής μαρέγκας, για να αναδείξει τις γευστικές τους ιδιότητες μέσα από ένα νέο, limited edition παγωτό, βασισμένο στην φροντίδα και την αγάπη της Mövenpick για την τέλεια εμπειρία απόλαυσης. Μια εμπειρία που, σε κάθε κουταλιά ξυπνά μέσα μας το πνεύμα της εξερεύνησης – το πνεύμα των Άλπεων.

Επίσης...

Περισσότερα από

Γλυκό

Ηot drinks: καυτή χειμωνιάτικη απόλαυση

Τα ζεστά ποτά με βάση το κρασί ή κάποιο δυνατό αλκοόλ αρωματισμένο με μπαχαρικά, είναι μια από τις μεγάλες ;απολαύσεις και τελευταία στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στη χειμωνιάτικη κουλτούρα του cocooning και της χαλάρωσης…

Τα all time classic γαλλικά γλυκά που αγαπήσαμε

Τα εμβλήματα της γαλλικής pâtisserie κρύβουν πίσω τους και συναρπαστικές ιστορίες! Εκτός από την γεύση τους, λοιπόν, το γλυκό παρελθόν τους είναι ένας ακόμη λόγος να ανακατέψουμε βούτυρα και ζάχαρες στην κουζίνα, ή έστω να απευθυνθούμε σε ζαχαροπλαστεία που τα αποδίδουν στην καλύτερη εκδοχή τους.