Follow us

Το νέο παγωτό Nirvana στα γραφεία μας

Tο Choco Fudge Caramel & Choco Wafers ήρθε και σκόρπισε χαμόγελα...

Το νέο παγωτό Nirvana στα γραφεία μας

Χθες το μεσημέρι μια γλυκιά έκπληξη περίμενε όλους όσους εργαζόμαστε στη Δέσμη Εκδοτική. Δυο όμορφες κοπέλες εφοδιασμένες με cooler bags γεμάτα με τα νέα παγωτά Nirvana Choco Fudge Caramel & Choco Wafers μοίρασαν σε όλους από μία οικογενειακή συσκευασία των 470ml κι ένα αναμνηστικό δωράκι για το γραφείο τους και προκάλεσαν αναστάτωση. Παρόλο που αρχικά σε κάποιους φάνηκε μεγάλο το κύπελλο για να καταναλωθεί από ένα άτομο ή σε μία φορά, πολλοί αφού ξεκίνησαν να τρώνε, κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να σταματήσουν κι άρχισαν να αδειάζουν τα κύπελά τους, άλλοι το μοιράστηκαν, ενώ υπήρξαν κι εκείνοι που κράτησαν και για την επόμενη μέρα..

Το νέο παγωτό Nirvana στα γραφεία μας

Το νέο παγωτό συνδυάζει το παγωτό καραμέλα με τα σοκολατένια μπισκότα, ενώ στο κέντρο του έχει μια σοκολατένια fudge γέμιση, που καθώς λιώνει, ρέει σαν σιρόπι πάνω στο παγωτό. Κυκλοφορεί σε ατομική συσκευασία των 175ml ή σε οικογενειακή των 470ml.

Θα το βρείτε μαζί με τα υπόλοιπα Nirvana στα πράσινα ψυγεία.

Επίσης...

Περισσότερα από

Γλυκό

Ηot drinks: καυτή χειμωνιάτικη απόλαυση

Τα ζεστά ποτά με βάση το κρασί ή κάποιο δυνατό αλκοόλ αρωματισμένο με μπαχαρικά, είναι μια από τις μεγάλες ;απολαύσεις και τελευταία στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στη χειμωνιάτικη κουλτούρα του cocooning και της χαλάρωσης…

Τα all time classic γαλλικά γλυκά που αγαπήσαμε

Τα εμβλήματα της γαλλικής pâtisserie κρύβουν πίσω τους και συναρπαστικές ιστορίες! Εκτός από την γεύση τους, λοιπόν, το γλυκό παρελθόν τους είναι ένας ακόμη λόγος να ανακατέψουμε βούτυρα και ζάχαρες στην κουζίνα, ή έστω να απευθυνθούμε σε ζαχαροπλαστεία που τα αποδίδουν στην καλύτερη εκδοχή τους.