Follow us

To νέο Sea Breeze και οι βραβευμένες γεύσεις Kayak απογειώνουν το καλοκαίρι μας!

Η απόλυτη γεύση του φετινού καλοκαιριού είναι το Sea Breeze of Caramel & Almonds, ενώ συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τα βραβευμένα παγωτά της αγαπημένης ελληνικής εταιρείας όπως το Lemongrass, το Chocolate Sorbet Valrhona, το Μαστίχα – Ροζ Πιπέρι, το Sorbet Cassis και το Belgian Choco Chips.

To νέο Sea Breeze και οι βραβευμένες γεύσεις Kayak απογειώνουν το καλοκαίρι μας!

Καλοκαίρι χωρίς παγωτό δεν γίνεται, αλλά όχι όποιο κι όποιο. Για μεγαλύτερη απόλαυση επιλέγουμε τη νέα γεύση Sea Breeze of Caramel & Almonds της Kayak, που κλείνει μέσα της τη δροσερή αύρα του καλοκαιριού και μας φέρνει στο νου διακοπές και ελληνικά νησιά. Η πλούσια καραμέλα βουτύρου συνδυάζεται με θαλασσινό αλάτι και φρέσκα, καβουρδισμένα αμύγδαλα και βυθίζεται στην κορυφαία σοκολάτα γάλακτος Valrhona.

Έτσι, η αλμύρα της ελληνικής θάλασσας παρουσιάζεται με μαεστρία μέσα από τη γλυκιά αίσθηση της σοκολάτας γάλακτος σε μια υπέροχη αντίθεση με τις νότες αλατισμένης καραμέλας, ενώ στον επίλογο αισθανόμαστε το τραγανό αμύγδαλο που δίνει τη δική του ένταση.

To νέο Sea Breeze και οι βραβευμένες γεύσεις Kayak απογειώνουν το καλοκαίρι μας!
Lemongrass

Η δημιουργικότητα και η φαντασία είναι συνυφασμένες με το DNA των παγωτών Kayak, που αρκετές φορές έφτασαν να βραβευτούν σε διεθνείς διαγωνισμούς και να αποκτήσουν φανατικούς οπαδούς. Χαρακτηριστικά παραδείγματα το Lemongrass (Gold Great Taste Award 2012), που συνδυάζει τον χυμό lime με το εκχύλισμα lemongrass και έχει σαν αποτέλεσμα μια φινετσάτη υπόξινη επίγευση και μια αίσθηση φρεσκάδας, αλλά και το Μαστίχα – Ροζ Πιπέρι με τον ανατρεπτικό συνδυασμό της πληθωρικής παραδοσιακής μαστίχας με τη ζωηρή σπιρτάδα του ροζ πιπεριού, που φρεσκάρει τους γευστικούς μας κάλυκες (Gold Great Taste Award 2012).

Μαστίχα - Ροζ Πιπέρι

Για τους λάτρεις της ποιοτικής σοκολάτας υπάρχουν δύο, επίσης βραβευμένες επιλογές, το Belgian Chocolate With Choco Chips (Gold Great Taste Award 2012), με τη βελούδινη, κρεμώδη υφή, τη bitter γεύση και τα λαχταριστά κομματάκια βελγικής σοκολάτας, αλλά και το Valrhona Chocolate Sorbet (Great Taste Award 2015) σε μία τέλεια ισορροπία της δροσιάς ενός sorbet με τη διάσημη σοκολάτα με το βελούδινο σώμα και τις φρουτώδεις νότες.

Belgian Chocolate with choco chips

Τέλος, μια ακόμη δροσιστική πρόταση είναι και το Cassis Sorbet (Superior Taste Award 2009 από το International Taste & Quality Institute), φτιαγμένο από φυσικό πουρέ cassis (γαλλικό φραγκοστάφυλλο), ο οποίος εισάγεται σε περιορισμένη ποσότητα αποκλειστικά από ειδικές καλλιέργειες της Γαλλίας. Δοκιμάζοντάς το κανείς νιώθει ότι απελευθερώνεται μέσα του η φρεσκάδα και το άρωμα του καλοκαιριού…

Sorbet Cassis

Ανακαλύψτε όλες τις γευστικές προτάσεις Kayak -κλασικές αλλά και πιο gourmet- στις ομώνυμες boutiques σε Γλυφάδα, The Mall Athens, Ελ. Βενιζέλος (Αναχωρήσεις), Μύκονο (Ματογιάννια και σύντομα Ντραφάκι), Πύλο (Costa Navarino), Κέα (Βουρκάρι), Κεφαλονιά (Φισκάρδο) και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης...

Περισσότερα από

Γλυκό

Ηot drinks: καυτή χειμωνιάτικη απόλαυση

Τα ζεστά ποτά με βάση το κρασί ή κάποιο δυνατό αλκοόλ αρωματισμένο με μπαχαρικά, είναι μια από τις μεγάλες ;απολαύσεις και τελευταία στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στη χειμωνιάτικη κουλτούρα του cocooning και της χαλάρωσης…

Τα all time classic γαλλικά γλυκά που αγαπήσαμε

Τα εμβλήματα της γαλλικής pâtisserie κρύβουν πίσω τους και συναρπαστικές ιστορίες! Εκτός από την γεύση τους, λοιπόν, το γλυκό παρελθόν τους είναι ένας ακόμη λόγος να ανακατέψουμε βούτυρα και ζάχαρες στην κουζίνα, ή έστω να απευθυνθούμε σε ζαχαροπλαστεία που τα αποδίδουν στην καλύτερη εκδοχή τους.