Η ζαχαροπλαστική αυτή βασίζεται στην απόλυτη χορτοφαγία (vegan) και το εργαστήριο θα δείξει στην πράξη πώς μπορούν ύλες, όπως για παράδειγμα, η γλυκιά κρέμα ρυζιού ή το σιρόπι ρυζιού, να αντικαταστήσουν αντίστοιχα γαλακτοκομικά και ζάχαρη, σε απλές και νόστιμες παρασκευές γλυκών για κάθε περίσταση. Οι συμμετέχοντες θα δοκιμάσουν, μεταξύ άλλων, vegan cheesecake με βάση μπισκότου βρώμης, ζεστό ρόφημα κρέμας ρυζιού (αμασάκε), παραλλαγές για vegan μελομακάρονα και βασιλόπιτα και άλλες υγιεινές λιχουδιές, ενώ θα πάρουν και συμβουλές για να μετατρέψουν κλασικές συνταγές σε εκδοχές χωρίς ζάχαρη και ζωικές πρώτες ύλες.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου στις 16:30 στο Nahna Voice Center (Αγ. Μελετίου 60, Αθήνα). Διάρκεια: 2,5 ώρες, κόστος συμμετοχής: 35 ευρώ.
Πληροφορίες: www.oneproject.gr