Follow us

Το ελληνικό frozen yogurt και στη Βιέννη

Η νέα μανία των Αυστριακών έχει γίνει το ελληνικό frozen yogurt του Chillbox, που άνοιξε πρόσφατα στη Βιέννη με το «σήμα κατατεθέν» φούξια ντεκόρ του, σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ευρώπης, με τεράστια επισκεψιμότητα.

Το ελληνικό frozen yogurt και στη Βιέννη

Μάλιστα στο επόμενο διάστημα θα ανοίξουν σταδιακά άλλα εννέα καταστήματα στην Αυστρία εμπλουτίζοντας το ευρωπαϊκό δίκτυο της ελληνικής εταιρείας, που ήδη έχει παρουσία σε μητροπόλεις όπως Παρίσι, Άμστερνταμ και Βουδαπέστη, αλλά και σε χώρες όπως Μ. Βρετανία, Βέλγιο, Σουηδία, Βουλγαρία, Κύπρο και ΠΓΔΜ. Η Chillbox Α.Ε. ξεκίνησε το 2011 και μόλις τρία χρόνια μετά διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων frozen yogurt στην Ελλάδα με 56 σημεία αλλά και 17 ακόμη στο εξωτερικό. Η Chillbox -frozen yogurt and juicy spoons είναι ελληνική αλυσίδα και χρησιμοποιεί στα προϊόντα της μόνο ελληνικό φρέσκο παστεριωμένο γάλα και φυσικό γιαούρτι, ενώ στη θέση της ζάχαρης χρησιμοποιείται φρουκτόζη. Μια άλλη ιδιαιτερότητα είναι οι φυτικές ίνες, που πλουτίζουν το γιαούρτι και είναι ωφέλιμες.

Επίσης...

Περισσότερα από

Γλυκό

Ηot drinks: καυτή χειμωνιάτικη απόλαυση

Τα ζεστά ποτά με βάση το κρασί ή κάποιο δυνατό αλκοόλ αρωματισμένο με μπαχαρικά, είναι μια από τις μεγάλες ;απολαύσεις και τελευταία στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στη χειμωνιάτικη κουλτούρα του cocooning και της χαλάρωσης…

Τα all time classic γαλλικά γλυκά που αγαπήσαμε

Τα εμβλήματα της γαλλικής pâtisserie κρύβουν πίσω τους και συναρπαστικές ιστορίες! Εκτός από την γεύση τους, λοιπόν, το γλυκό παρελθόν τους είναι ένας ακόμη λόγος να ανακατέψουμε βούτυρα και ζάχαρες στην κουζίνα, ή έστω να απευθυνθούμε σε ζαχαροπλαστεία που τα αποδίδουν στην καλύτερη εκδοχή τους.