Follow us

Όταν ο καφές εμπνέεται από τη γαστρονομία

Η νέα δημιουργία της Nespresso, o καφές Crealto, είναι εμπνευσμένη από την υψηλή γαστρονομία, καθώς πρόκειται για την πρώτη εκλεκτή ποικιλία Nespresso Limited Edition, η οποία βασίστηκε σε μια τεχνική μαγειρέματος.

Όταν ο καφές εμπνέεται από τη γαστρονομία

Ένας ειδικός καφέ της Nespresso, o Alexis Rodriguez και ο βραβευμένος με αστέρι «Michelin» σεφ Mauro Colagreco συνεργάστηκαν για τη δημιουργία της νέας ποικιλίας. Η καινοτομία της είναι ότι καβουρδίζεται αργά, σε χαμηλή θερμοκρασία, σύμφωνα με μια ιδέα που προήλθε από την τεχνική της γαστρονομίας. Το αποτέλεσμα του αργού καβουρδίσματος αφήνει μια χαρακτηριστική γεύση με εξαιρετική διάρκεια.

Επίσης...

Περισσότερα από

Γλυκό

Ηot drinks: καυτή χειμωνιάτικη απόλαυση

Τα ζεστά ποτά με βάση το κρασί ή κάποιο δυνατό αλκοόλ αρωματισμένο με μπαχαρικά, είναι μια από τις μεγάλες ;απολαύσεις και τελευταία στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στη χειμωνιάτικη κουλτούρα του cocooning και της χαλάρωσης…

Τα all time classic γαλλικά γλυκά που αγαπήσαμε

Τα εμβλήματα της γαλλικής pâtisserie κρύβουν πίσω τους και συναρπαστικές ιστορίες! Εκτός από την γεύση τους, λοιπόν, το γλυκό παρελθόν τους είναι ένας ακόμη λόγος να ανακατέψουμε βούτυρα και ζάχαρες στην κουζίνα, ή έστω να απευθυνθούμε σε ζαχαροπλαστεία που τα αποδίδουν στην καλύτερη εκδοχή τους.