Follow us

Δοκιμάζοντας μαρμελάδες

Τι θα λέγατε να συνδυάσετε μια βόλτα στην μαρίνα Φλοίσβου με μια γλυκιά γευστική δοκιμή μαρμελάδας. Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο υπέροχο μπακάλικο Mina’s Greece, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα, θα δοκιμαστούν οι μαρμελάδες Γεωδή.

Δοκιμάζοντας μαρμελάδες

Είναι φτιαγμένες με 85% φρούτο, ενώ υπάρχει και η σειρά μαρμελάδας light, σε τέσσερις γεύσεις, που δεν περιέχει καθόλου ζάχαρη, ούτε κάποια άλλη γλυκαντική ουσία με αποτέλεσμα να έχει ως και 50% λιγότερες θερμίδες. Η Γεωδή έλαβε φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά τέσσερα βραβεία για τις 4 συμμετοχές της στον φημισμένο αγγλικό διαγωνισμό τροφίμων Great Taste Awards. Τι θα κάνετε μετά την γευστική δοκιμή; Πατινάζ στην υπέροχη πίστα πάγου που έχει στηθεί την Μαρίνα Φλοίσβου!

Mina’s Greece Μαρίνα Φλοίσβου κτίριο 4 211 4058781

Επίσης...

Περισσότερα από

Γλυκό

Ηot drinks: καυτή χειμωνιάτικη απόλαυση

Τα ζεστά ποτά με βάση το κρασί ή κάποιο δυνατό αλκοόλ αρωματισμένο με μπαχαρικά, είναι μια από τις μεγάλες ;απολαύσεις και τελευταία στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στη χειμωνιάτικη κουλτούρα του cocooning και της χαλάρωσης…

Τα all time classic γαλλικά γλυκά που αγαπήσαμε

Τα εμβλήματα της γαλλικής pâtisserie κρύβουν πίσω τους και συναρπαστικές ιστορίες! Εκτός από την γεύση τους, λοιπόν, το γλυκό παρελθόν τους είναι ένας ακόμη λόγος να ανακατέψουμε βούτυρα και ζάχαρες στην κουζίνα, ή έστω να απευθυνθούμε σε ζαχαροπλαστεία που τα αποδίδουν στην καλύτερη εκδοχή τους.