Μαγειρεύουμε με τα “Τρία Γουρουνάκια”!

Άρτεμις Τζίτζη 29/07/2019

Το εστιατόριο βρίσκεται σε ένα από τα πιο παλιά μέρη της πόλης που διατηρούν άθικτο το οικιστικό ύφος της παλιάς Θεσσαλονίκης, στο ισόγειο ενός πανέμορφου διατηρητέου κτιρίου των αρχών του 20ου αιώνα. Άνετη και ευρύχωρη σάλα, με μεγάλα παράθυρα και θέα στο γραφικό δρομάκι και πολύ καλό σέρβις, ακόμα και στις ώρες αιχμής. Εξαιρετική ελληνική κουζίνα, που ενσωματώνει όμορφα το μοντέρνο μαγειρικό ύφος και διανθίζεται διακριτικά από μεσογειακά στοιχεία.

Ο chef patron Δήμος Καλαϊτσίδης έχει εργαστεί από το 1991 σε εστιατόρια της πόλης και σε μεγάλα ξενοδοχεία σε Κέρκυρα, Ρόδο, Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία του, άνοιξε το 2014 το δικό του εστιατόριο «Τα τρία Γουρουνάκια». Υπηρετεί με προσήλωση την ελληνική κουζίνα δημιουργώντας ελαφρά, αρωματικά και νόστιμα πιάτα. Ο κατάλογος περιέχει ποικιλία προτάσεων, που δίνουν τον πρώτο λόγο στην αρμονία των γεύσεων και τις τοπικές πρώτες ύλες.

Καποδιστρίου 7 & Πάικου, Θεσσαλονίκη, 2310249050, www.tatriagourounakia.gr




Συνταγές
Αρχείο προτάσεων
Φαγητό

Στο τραπέζι

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

Επιλέξτε πρώτη ύλη ή υλικό...

Αναζήτηση συνταγών με φίλτρα

Αναζήτηση συνταγής

Αναζήτηση
Αναζητήστε συνταγές από το αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικά / Delicatessen