Συνταγές από το εστιατόριο Clochard

Άρτεμις Τζίτζη 06/06/2019

Αll time classic, πολυτελές, με μοντέρνα λαμπερή διακόσμηση, φιλόξενο, με άψογο σέρβις και μια ελληνική σύγχρονη κουζίνα περιωπής, που δεν την χορταίνεις, το Clochard είναι θεσμός στη εστιατορική σκηνή της Θεσσαλονίκης.
Ακάματο στους συνεχείς πειραματισμούς του επί 30 συνεχή χρόνια και σε διαρκή εξέλιξη, παρακολουθεί το γαστρονομικό γίγνεσθαι χωρίς να προδίδει το δικό του up scale  προφίλ, που διαμόρφωσε ο ιδρυτής Γιώργος Βασίλογλου και συνεχίζει άξια ο γιός του Αλέξανδρος.
Το μενού που προτείνει ο σεφ Κωνσταντίνος Φούρναρης έχει ως κύρια βάση την ελληνικότητα και περιλαμβάνει σπουδαία πιάτα της αστικής κουζίνας, αλλά και παραδοσιακές συνταγές, όλα σε νέο ύφος και ευρηματική απόδοση, ενώ δεν λείπουν και ορισμένες γαλλότροπες δημιουργίες με πολυτελή υλικά και σύγχρονο ύφος. Στα συν η πολύ καλή λίστα κρασιών και το εξαιρετικό σέρβις που σε κάνουν να αισθάνεσαι... βασιλιάς όσo βρίσκεσαι εκεί.




Συνταγές
Αρχείο προτάσεων
Φαγητό

Στο τραπέζι

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

Επιλέξτε πρώτη ύλη ή υλικό...

Αναζήτηση συνταγών με φίλτρα

Αναζήτηση συνταγής

Αναζήτηση
Αναζητήστε συνταγές από το αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικά / Delicatessen