Mαγειρεύουμε με το Μανιτάρι της Θεσσαλονίκης

Άρτεμις Τζίτζη 03/06/2019

Ανανεωμένο, τόσο αισθητικά όσο και γευστικά, το κομψό εστιατόριο στην Καλαμαριά κατέκτησε το βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2019 έχοντας στην επιμέλεια του μενού του τον σεφ Δημήτρη Παμπόρη, ο οποίος, μαζί τον chef de cuisine Λεωνίδα Παντσιούκα εμπνέεται από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και συνταιριάζει με λεπτότητα τις ελληνικές γεύσεις με τη Μεσόγειο. Η αμέριστη υποστήριξη του ιδιοκτήτη Γιάννη Ζιάγκα στη συνεχή αναζήτηση νέων τρόπων έκφρασης της ελληνικότητας και η ικανότητα της ομάδας της κουζίνας να αποδίδει με σύγχρονες τεχνικές τον πυρήνα της τοπικής κουζίνας, σφραγίζει την ταυτότητα του εστιατορίου.
Σε urban chic το στιλ του εστιατορίου, γοητεύει με κρυφούς φωτισμούς, vintage λευκά τραπεζοκαθίσματα και nomad χαλιά κάτω από τους καναπέδες, που ενισχύουν το χαλαρό, cosy ύφος του χώρου, που έχει αναδειχθεί στην πρώτη γραμμή των καλών εστιατορίων της πόλης.

Θ. Σοφούλη 57, Sofouli Center, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, 2310/415289, www.to-manitari.gr




Συνταγές
Αρχείο προτάσεων
Φαγητό

Στο τραπέζι

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

Επιλέξτε πρώτη ύλη ή υλικό...

Αναζήτηση συνταγών με φίλτρα

Αναζήτηση συνταγής

Αναζήτηση
Αναζητήστε συνταγές από το αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικά / Delicatessen