Συνταγές από το εστιατόριο Thria

Άρτεμις Τζίτζη 27/05/2019

Ο σεφ Δημήτρης Τασιούλας και η ομάδα του δημιουργούν ένα κοσμοπολίτικο και πολύ ενδιαφέρον μενού, με πολυπολιτισμική διάθεση και ελληνική καρδιά. Δανείζονται στοιχεία από τη μεγάλη γαστρονομική παράδοση της Θεσσαλονίκης και τις εθνικές γευστικές κουλτούρες της και παίζουν νόστιμα, εισάγοντας στοιχεία απ’ όλη τη Μεσόγειο, χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές και τολμηρές ιδέες. 

Ο σεφ Δημήτρης Τασιούλας

Ο σεφ Δημήτρης Τασιούλας

Κάτι που σε κερδίζει, εκτός από τη γεύση και την εντυπωσιακή παρουσίαση του φαγητού, είναι και η αισθητική του εστιατορίου. Μοντέρνα, χαλαρή και στιλάτη, σε ουδέτερα χρώματα και θαλασσινή θέα από τις μεγάλες τζαμαρίες. Το μαγειρικό στιλ του σεφ επηρεάζεται από τη βαλκανική καταγωγή του -Ανατολική Ρωμυλία, Πόντος-, αλλά και την Πελοπόννησο. Υπήρξε ένας από τους εμπνευστές και βασικούς δημιουργούς του δημοφιλούς γαστρονομικού πρότζεκτ «Σέμπρικο», για να συνεχίσει την αποκλειστικά δική του πορεία ιδρύοντας το εστιατόριο Thria, και το 2018 ήταν ένας από τους τρεις “Chef ambassadors” της πόλης της Θεσσαλονίκης.




Συνταγές
Αρχείο προτάσεων
Φαγητό

Στο τραπέζι

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

Επιλέξτε πρώτη ύλη ή υλικό...

Αναζήτηση συνταγών με φίλτρα

Αναζήτηση συνταγής

Αναζήτηση
Αναζητήστε συνταγές από το αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικά / Delicatessen