Υλικά
Υλικά
3 κομμάτια σκληρή μοτσαρέλα (240 γρ το καθένα)
250 γρ λιαστές ντομάτες από βαζάκι με ελαιόλαδο
1/2 κούπα ελαιόλαδο
3 κσ ψιλοκομμένο μαϊντανό
1/2 κγ φρέσκια ρίγανη
1/2 κγ φρέσκο θυμάρι
1/4 κγ αλάτι
1/4 κγ πιπέρι
μερικά σκληρά κλωναράκια φρέσκου δεντρολίβανου (για το σερβίρισμα)
Παρασκευή
Κόβουμε το τυρί σε κύβους μεσαίου μεγέθους.
Αφαιρούμε τις λιαστές ντομάτες από το βάζο (αλλά κρατάμε το λάδι) και τις κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια.
Απλώνουμε το τυρί και τις ντομάτες σε ένα μεγάλο μπολ.
Ανακατεύουμε λίγο λάδι από το βάζο με το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, το θυμάρι, το μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι.
Ρίχνουμε το μείγμα πάνω στο τυρί και τις ντομάτες και σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη.
Τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 8 ώρες και μέχρι 1 ημέρα.
Βγάζουμε από το ψυγείο και περνάμε σε ένα κλωναράκι δεντρολίβανου ένα κύβο τυριού μαζί με ένα κομμάτι λιαστής ντομάτας.
Σερβίρουμε σε πιατέλα με κλωνάρια ρόκας.