Η πρώτη Δευτέρα του Νοέμβρη είναι για το Provence Deli κάθε χρόνο η ημέρα που επίσημα ετοιμάζονται να υποδεχθούν τη γιορτινή περίοδο και το γιορτάζουν κάθε χρόνο με μια ετήσια γευσιγνωσία, που είναι ανοιχτή σε επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες που αγαπούν τα καλά και σπάνια τυριά και αλλαντικά, αφού αυτή είναι και η ειδίκευση αυτού του ξεχωριστού deli.
Φέτος, τη Δευτέρα 5 Νοέμβρη έχουν ετοιμάσει μια ξεχωριστή γευσιγνωσία όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε περισσότερα από 30 είδη σε 4 ξεχωριστές ενότητες τυριών και αλλαντικών.
Πιο συγκεκριμένα θα υπάρχουν 4 stands με:
Σπάνια Ιταλικά Τυριά: Pecorino di Farindola, Nero Fume, Morlacco cremoso, Castellino, Puzzone di Moena, Blu di Carpa, Don Carlo, Vezzena di Malga, Ragusano Slow Food Presidio, Fior d' Arancio
Melted Cheeses: Raclette, Camember au four, Fondue Swiss, Vacherin Mont d'Or
Αλλαντικά: Saucisson nature, Sauc. poivre, Sauc. beaufort, Sauc. aux herbes, Pepita, Capocollo di Martina, Σαλάμι από ελάφι, Σαλάμι από κατσίκι
Νέα & Festive τυριά: Rocamadour, Tommette de Chevre, Briscola bio, Dolomitico, Camember au Four Gillot, Monte 27, Aperichic ταρτάκι με καρύδι, Roquefort μερίδα 300γρ σε ξύλινη συσκευασία, Cantal, Cabrales, Queso Oveja con Trufa, έτοιμο πλατό 5 γαλλικών τυριών, τυρί τούρτα με καρύδι, κορμός με επικάλυψη καρυδιών, τυρί με επικάλυψη φουντούκι, τυρί με καρύδι φέτα.
Πληροφορίες event:
Δευτέρα 5 Νοεμβρίου & ώρα 19:00
Τιμή: 10€ +ΦΠΑ
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων: 210 8981435 – contact@provence.gr
Provence deli
Θεοφάνους 12, Αμπελόκηποι, τ. 210 8981435, email. Contact@provence.gr, www.provence.gr