Στη μάζα του προστίθεται μια ικανή ποσότητα πράσινου και ροζ πιπεριού που τσιμπάει ευχάριστα τη γλώσσα και σε κάνει να μη θέλεις να σταματήσεις το μασούλημα. Το φτιάχνει το τυροκομείο της Σταυρούλας Λούβαρη, έξω από το Κόρθι της Άνδρου, ένα τυροκομείο που μας έχει συνηθίσει σε πολύ καλά τυριά. Το υπόξινο, κρεμώδες "μαλακό τυρί Άνδρου" από κατσικίσιο γάλα της είναι εξαιρετικό, το αγελαδινό φρέσκο "βολάκι" επίσης, για επιτραπέζια χρήση ή και συμμετοχή σε τυρόπιτα. Ο κατάλογος περιλαμβάνει πολλά ακόμα τυριά αλλά και ζυμαρικά με φρέσκο γάλα. Τηλεφωνήστε για πληροφορίες διάθεσης στην Αθήνα.
Τυροκομείο Σταυρούλα Λούβαρη, Όρμος Κορθίου Άνδρου τηλ. 22820 61610
Ν.Γ.