Νέα

«Ζακέτα να πάρεις»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σειράς της ΕΡΤ1

Οι «μαμάδες» Ελένη Ράντου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Φωτεινή Μπαξεβάνη
Οι «μαμάδες» Ελένη Ράντου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Φωτεινή Μπαξεβάνη

Το νέο δυνατό στοίχημα της δημόσιας τηλεόρασης στον τομέα της μυθοπλασίας ακούει στο όνομα-ατάκα «Ζακέτα να πάρεις», τη νέα σειρά που υπογράφει ο Αντώνης Αγγελόπουλος («Είσαι το ταίρι μου», «Παρά πέντε», «Σαββατογεννημένες», «Safe Sex», κ.ά.), σε σενάριο του Νίκου Μήτσα («Το σόι σου», «Σπίτι είναι» κ.ά). Με τις Ελληνίδες μανάδες πρωταγωνίστριες, η νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ1 έρχεται να προσελκύσει περισσότερο τηλεοπτικό κοινό επιλέγοντας ως ζώνη προβολής το σαββατοκύριακο, σε μία ώρα χωρίς ιδιαίτερο ανταγωνισμό από πλευράς ψυχαγωγικού προγράμματος.

Από το Σάββατο 27/3 και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00 στην ΕΡΤ1, η Φούλη (Ελένη Ράντου), η Δέσποινα (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) και η Αριστέα (Φωτεινή Μπαξεβάνη) θα αναστατώνουν τις ζωές των γιων τους, πάντα φυσικά με τις καλύτερες προθέσεις διότι…η μανούλα ξέρει.

Εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, καθώς η μία είναι μια πρώην τραγουδίστρια σε μπουζούκια, η άλλη μια εισοδηματίας με λίγο αφ' υψηλού ύφος και η τελευταία μια ιδιοκτήτρια ψιλικατζίδικου, βρίσκουν κοινά σημεία στην ανιδιοτελή αγάπη τους για τους γιους τους, η οποία είναι ικανή να τις οδηγήσει στα …άκρα. Τους γιους ερμηνεύουν οι Βασίλης Αθανασόπουλος, Παναγιώτης Γαβρέλας και Μιχάλης Τιτόπουλος, ενώ στο καστ συμμετέχουν και οι Αρετή Πασχάλη και Ηρώ Πεκτέση.

banner

Δείτε το τρέιλερ της σειράς «Ζακέτα να πάρεις»

Σχετικά Θέματα