Νέα

Τρεις νόστιμες πρεμιέρες

Από -

Ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Έκτορας Μποτρίνι συνεχίζουν τις βόλτες τους με το «My Way» του ΑΝΤ1 (αυτό το Σαββατοκύριακο κατεβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας), κι ο Άκης Πετρετζίκης επιβεβαιώνει στο «Kitchen Lab» ότι είναι ο τηλεσέφ με τη μεγαλύτερη μεταδοτικότητα, τρία νέα food shows έρχονται στην ιδιωτική τηλεόραση.

Street Food
Ο Βασίλης Καλλίδης σταθμεύει σε διάφορα σημεία της πόλης με μια καντίνα που έχει προσθέσει στο brand του «Überness». Εκεί μαγειρεύει street food το οποίο καρυκεύει με την παρουσία ενός celebrity. Η πρεμιέρα, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου (19:00, ΑΝΤ1), θα είναι «καυτή», αφού έχει θεματική φαγητού «Spice It Up» και guest την Κατερίνα Ζαρίφη.

Made @ Home
Η Ντίνα Νικολάου επιστρέφει στην τηλεόραση με το concept «απλές και πρωτότυπες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, που μπορεί να εκτελέσει ακόμα και ο πιο αδαής» (φαίνεται έχουν μείνει πολλοί ακόμη έπειτα από τόσες εκπομπές μαγειρικής), κινούμενη από την ελληνική στις κουζίνες του κόσμου. Κι επειδή το σπιτικό φαγητό μπορεί να είναι το νοστιμότερο κλπ. κλπ., αλλά υπάρχει καλό φαγητό έξω στην Αθήνα, ανάλογα με το θέμα κάθε επεισοδίου, η Νικολάου θα συναντά ανθρώπους της γαστρονομίας και της τηλεόρασης για να προτείνουν σημεία γευστικής απόλαυσης στην πόλη. Η πρεμιέρα αναμένεται σύντομα στον ALPHA.

MasterChef 2
Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης παραμένουν στην κριτική επιτροπή της δεύτερης σεζόν του διαγωνισμού μαγειρικής, ενώ σε αυτήν προστίθεται ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, σεφ στο «Feedέλ Urban Gastronomy», ο οποίος στον πρώτο κύκλο δημιουργούσε τις συνταγές για τις δοκιμασίες. Οι οντισιόν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν ολοκληρωθεί και η πρεμιέρα αναμένεται σύντομα στο STAR.

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης