Νέα

To «Trigonometry» της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη έρχεται στην Cosmote TV

Από -

©House Productions Ltd.
©House Productions Ltd.

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την πρεμιέρα του στο 70ο Φεστιβάλ Βερολίνου, το «Trigonometry» της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη έρχεται σε α' προβολή αποκλειστικά στην Cosmote TV.

Η βραβευμένη σκηνοθέτιδα των «Attenberg» και «Chevalier» εμπλέκεται για πρώτη φορά ουσιαστικά στη δημιουργία μιας τηλεοπτικής σειράς, με εξαίρεση δύο επεισόδια των «Βοργίων». Η Τσαγγάρη σκηνοθετεί τα πέντε από τα οκτώ συνολικά επεισόδια, προτού αναλάβει η συνάδελφός της Στέλα Κοράντι. Την παραγωγή έχει αναλάβει το BBC, ενώ το σενάριο συνυπογράφουν οι έμπειροι Ντάνκαν Μακμίλαν («The Crown») και Έφι Γουντς («Brexit»). Στη μουσική βρίσκουμε τον ταλαντούχο Αλέξη Γράψα («Εmpire»).

©House Productions Ltd.
©House Productions Ltd.

Η υπόθεση του «Trigonometry» αφορά ένα νεαρό αγαπημένο ζευγάρι που παλεύει να βγάλει τα προς το ζην στο σύγχρονο Λονδίνο. Για να ανταπεξέλθει οικονομικά χρειάζεται ένα συγκάτοικο, το οποίο βρίσκουν στο πρόσωπο μιας γυναίκας την οποία ερωτεύονται και οι δύο κεραυνοβόλα. Τότε αποφασίζουν να ζήσουν και οι τρεις μαζί, όμως πόσο εφικτό είναι να τα καταφέρουν δίχως να πληγωθούν ανεπανόρθωτα οι εγωισμοί τους; Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι Γκάρι Καρ, Ταλίσα Τεσέιρα και η γνωστή σε εμάς Αριάν Λαμπέντ («Attenberg», «Άλπεις»).

banner
©House Productions Ltd.
©House Productions Ltd.

Λίγες μέρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της, η σειρά προβάλλεται στο κανάλι Cosmote Series HD στις 19/3 με διπλό επεισόδιο (23:00, 00:00) και θα συνεχίσει κάθε Πέμπτη στις 23.00 με νέο επεισόδιο. Ταυτόχρονα η σειρά θα είναι διαθέσιμη και μέσω τη δωρεάν on demand υπηρεσία Cosmote TV Plus.

Είδαμε πρώτοι το «Trigonometry» στο Βερολίνο, όπου απολαύσαμε τα «χαριτωμένα αστεία των Μακμίλαν και Γουντς που βρίσκουν το δικό τους ταίρι στη σκηνοθεσία της Τσαγγάρη, η οποία κινείται στο ζωηρό τέμπο των χαρακτήρων, ενώ χειρίζεται άρτια τη γεωγραφία του διαμερίσματος όπου εξελίσσεται κατά κύριο λόγο η δράση». Διαβάστε αναλυτικά τις εντυπώσεις μας εδώ.

Σχετικά Θέματα