Νέα

To «Sex and the City» επιστρέφει

Δεκαεπτά χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του «Sex and the City», η ιστορία της πιο διάσημης γυναικοπαρέας της Νέας Υόρκης συνεχίζεται.

Οι φήμες γύρω από την επερχόμενη αναβίωση της θρυλικής σειράς του ΗΒΟ κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, την Κυριακή 10/1 όμως επιβεβαιώθηκαν και επίσημα, όταν οι τρεις από τις τέσσερις πρωταγωνίστριές του, Σάρα-Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον και Κρίστιν Ντέιβις μοιράστηκαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram ένα teaser-ανακοίνωση της μεγάλης επιστροφής. Από τα ποστ απουσίαζε η Κιμ Κατράλ, κάτι που μαρτυρά ότι ο χαρακτήρας της Σαμάνθα δεν θα συμμετέχει στον νέο κύκλο επεισοδίων.

banner

Το teaser αποτελείται κυρίως από πλάνα της έξτρα πρωταγωνίστριας της σειράς, που δεν είναι άλλη από τη Νέα Υόρκη, ενώ η σειρά θα συναντά τις 50χρονες πλέον Κάρι, Μιράντα και Σάρλοτ ακολουθώντας την καθημερινότητά τους, την εξέλιξη των σχέσεών τους και φυσικά τη φιλία τους.

Το πολυαναμενόμενο revival με τίτλο «And just like that…», θα αποτελείται από δέκα ημίωρα επεισόδια που θα προβληθούν στο ΗΒΟmax, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν την άνοιξη -που αλλού;- στη Νέα Υόρκη.

Δείτε το teaser της επιστροφής του Sex and the City

banner