Νέα

Το «My Greece» κάνει πρεμιέρα στο Mega

Ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε όλη την Ελλάδα, για την ιστορία, τον πολιτισμό, τις γεύσεις και τους ανθρώπους της κάθε περιοχής ετοιμάζει και φέτος η Δέσποινα Βανδή και το «My Greece», που από τη συχνότητα του Open μετακομίζει πλέον με νέα επεισόδια στο Mega από το Σάββατο 27/2 και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:40.

Ξεχωριστοί προορισμοί, μοναδικά τοπία, έθιμα και παραδόσεις αναλλοίωτα στο χρόνο, φιλόξενοι άνθρωποι, γεύσεις και συνταγές πρωταγωνιστούν σε κάθε επεισόδιο, τη σκηνοθεσία των οποίων υπογράφει και πάλι ο Κώστας Καπετανίδης. Σε κάθε ταξίδι η Δέσποινα Βανδή προσκαλεί έναν αγαπημένο φίλο ο οποίος συνδέεται με τον τόπο κι έχει να μοιραστεί μαζί του αναπάντεχα και διασκεδαστικά περιστατικά και χαλαρές συζητήσεις.

banner

Μαζί θα επισκέπτονται τα σημαντικότερα μνημεία κάθε περιοχής, θα γνωρίζουν την ιστορία και τους ντόποιους, θα ψάχνουν πληροφορίες για τον τρόπο που παρασκευάζονται τα τοπικά προϊόντα και θα συλλέγουν μαζί πρώτες ύλες, ώστε ο επίλογος του κάθε ταξιδιού να δίνεται… στο πιάτο. Η Δέσποινα Βανδή σε κάθε συνταγή θα πειραματίζεται με τις παραδοσιακές γεύσεις και θα προσφέρει στον καλεσμένο της την ευκαιρία να κρατήσει μια ξεχωριστή γευστική ανάμνηση από το ταξίδι τους.

banner