Νέα

To Mega κλείδωσε την ημερομηνία της πρεμιέρας του και αυτό είναι το πρόγραμμά του

Από -

Το πρωί της Δευτέρας 10/2 έκανε την εμφάνισή του το μίνι βίντεο-teaser της διαφημιστικής καμπάνιας του Mega, όπου παρουσίαζε το γνωστό σε όλους μας λογότυπο σε διάφορες γραφιστικές εκδοχές, συνοδευμένο από το αρχικό μουσικό του σήμα αλλά και την ατάκα «Megamou», χωρίς όμως να αποκαλύπτει πώς θα είναι η τελική του μορφή.

Είχαν προηγηθεί φωτογραφίες-σλόγκαν («Είμαστε στο παρά πέντε για να ξεκινήσουμε. Ετοιμάστε τα τηλεκοντρόλ», «Πέρασε καιρός αλλά ποτέ δεν γίναμε δυο ξένοι») που ενσωμάτωναν τίτλους αγαπημένων σειρών του καναλιού, με την υπογραφή «Mega όπως πάντα». Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ήρθε και το mail από το γραφείο Τύπου του καναλιού που επιβεβαίωνε τις έντονες φημολογίες. Το νέο Mega θα βγει στον αέρα την Δευτέρα 17/2 στις 06:00, και σύμφωνα με το γραφείο Τύπου αυτό είναι το αναλυτικό πρόγραμμα της πρώτης ημέρας λειτουργίας του:

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να δείτε το έγγραφο παρακαλώ πατήστε το ακόλουθο link Άνοιγμα

To μότο «Mega όπως πάντα» το βλέπουμε λοιπόν και στην πράξη, μιας και το «Ρετιρέ», η σειρά που έπαιζε για χρόνια σε ατέρμονες επαναλήψεις «επιστρέφει» και κάνει το…ας το πούμε ποδαρικό στις σειρές.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των υπόλοιπων ημερών θα το βρείτε στο έντυπο αθηνόραμα που κυκλοφορεί αυτήν την Πέμπτη 13/2 στα περίπτερα, αξίζει όμως να αναφέρουμε τις νέες εκπομπές των υπόλοιπων ημερών που θα κάνουν ποδαρικό την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του νέου Mega: η μαγειρική εκπομπή «Νόστιμα και απλά» με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου (καθημερινές στις 16:30), η εκπομπή για τον κινηματογράφο «Σινεμά στη σέντρα» με τους Αντώνη Καρπετόπουλο και Γιάννη Ζουμπουλάκη (Πέμπτες, 24:00), η αθλητική εκπομπή «Sports Weekend» με τους Αντώνη Κατσαρό, Παναγιώτη Περπερίδη και Ζέτα Θεοδωρακοπούλου (Σάββατα και Κυριακές, 12:00), η εκπομπή μαγειρικής «Τραπέζι για φίλους» με τον Δημήτρη Παπαζυμούρη (Σάββατα, 16:20) και η αθλητική εκπομπή «Super Balla Live» του Αντώνη Καρπετόπουλου (Κυριακές, 22:00).

Σχετικά Θέματα