Νέα

To «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές» κάνει πρεμιέρα στο Star

Το αστυνομικό θρίλερ «Έτερος Εγώ» (2016) του Σωτήρη Τσαφούλια που κέρδισε το Βραβείο Κοινού στα Διεθνή Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, LAGFF και LIEGE, μεταφέρθηκε το 2019 στη μικρή οθόνη με τίτλο «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές», αποτελώντας την πρώτη ελληνική σειρά μυθοπλασίας της Cosmote TV.

Χωρισμένο σε οκτώ επεισόδια και δοσμένο σαν θρίλερ μοντέρνας γραφής με στρωτή αφήγηση και πλοκή που καταφέρνει να χτίζει το σασπένς επεισόδιο το επεισόδιο, το «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές» ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στην ελεύθερη τηλεόραση.

Από τη Δευτέρα 24/2 έως την Πέμπτη 27/2 στις 23:20 και με διπλό επεισόδιο, το «Έτερος Εγώ–Χαμένες Ψυχές» έρχεται στο Star και θέλει τον πρωταγωνιστή της ταινίας, τον εκκεντρικό καθηγητή εγκληματολογίας Δημήτρη Λαΐνη (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) να επιστρατεύεται από την αστυνομία για να βοηθήσει στις έρευνες εντοπισμού ενός ακόμα παρανοϊκού serial killer.

Αυτή τη φορά, οι δολοφονίες ακολουθούν τους άθλους του Θησέα, και ο ιδιοφυής καθηγητής μαζί με τους αστυνομικούς Απόστολο Μπαρασόπουλο (Μάνος Βακούσης) και Παντελή Σκλαβή (Πέτρος Λαγούτης) θα πρέπει να αποκρυπτογραφήσει τη σημασία των συμβόλων του Θησέα και να προβλέψει την επόμενη κίνηση του δολοφόνου.

Τη σκηνοθεσία των οκτώ επεισοδίων υπογράφει ξανά ο Σωτήρης Τσαφούλιας, με τον ίδιο να συνεργάζεται στο σενάριο με την Κατερίνα Φιλιώτου, ενώ στο καστ συμμετέχουν και οι Άκης Σακελλαρίου, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Κατερίνα Διδασκάλου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασίλης Ρίσβας και Σπύρος Παπαδόπουλος.

Σχετικά Θέματα