Νέα

Το επικό «Brooklyn Nine-Nine» καθημερινά στον ΑΝΤ1; Noice!

Από Δευτέρα 13/9 τα μεσημέρια μας θα κυλούν πιο ευχάριστα, αφού ο ΑΝΤ1 φρόντισε για εμάς φέρνοντας στους τηλεοπτικούς μας δέκτες -σε Α' πανελλήνια τηλεοπτική προβολή- μία από τις πιο «καυτές» κωμικές σειρές των τελευταίων χρόνων. Πρόκειται για το «Brooklyn Nine-Nine», την ανατρεπτική αστυνομική παραγωγή του NBC η οποία με άκρως σαρκαστικό και σατιρικό τρόπο καταπιάνεται με καθημερινά μικροσυμβάντα παραβατικότητας, αναδεικνύοντας παράλληλα καίριες παθογένειες της σύγχρονης αμερικανικής κοινωνίας, όπως τον ρατσισμό, τον σεξισμό και την ομοφοβία.

Μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας καρπώνεται -δικαίως- η υποκριτική ομάδα της σειράς, η οποία έχει καταφέρει να αποσπάσει πλήθος βραβείων τόσο για τους ίδιους όσο και για τη σειρά, με χαρακτηριστικότερο αυτό της Χρυσής Σφαίρας. Ο λόγος γίνεται για τους Άντι Σάμπεργκ, Αντρέ Μπράουερ, Μελίσα Φουμέρο, Στέφανι Μπεατρίζ, Τέρι Κρους, Τζο Λο Τρούλιο, Τσέλσι Περέτι, Τζόελ Μακκίνον Μίλερ και τους παραγωγούς τους Ντάνιελ Τζ. Γκυουρ και Μάικλ Σουρ.

banner

Το συναρπαστικό «Brooklyn Nine-Nine», η όγδοη και τελευταία σεζόν του οποίου έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Αύγουστο, θα προβάλλεται από Δευτέρα ως Παρασκευή στις 16:00.

Σχετικά Θέματα