Νέα

Τίτλοι τέλους για το «Homeland»

Η κατασκοπική περιπέτεια «Homeland» επιστρέφει με τον όγδοο και τελευταίο κύκλο επεισοδίων αποκλειστικά στο FOX τη Δευτέρα 10/2 και κάθε Δευτέρα στις 21.50, αμέσως μετά την προβολή στην Αμερική. Η βραβευμένη με Emmy και Χρυσή Σφαίρα Claire Danes, στο ρόλο της εκρηκτικής και απρόβλεπτης Carrie Mathison, είναι έτοιμη να ρισκάρει τα πάντα στην τελευταία της αποστολή.

Ο νέος κύκλος βρίσκει την Carrie να αναρρώνει από βάναυσο εγκλεισμό μηνών σε ρωσικό γκουλάγκ και τον Saul (Mandy Patinkin) ως νυν σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του νεοεκλεγέντα Προέδρου Warner (ο βραβευμένος με Emmy και Χρυσή Σφαίρα Beau Bridges). Ενώ το σώμα της Carrie δείχνει να αναρρώνει, η μνήμη της παραμένει διασπασμένη, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα στον Saul, ο οποίος έχει ανάγκη τις σχέσεις και την εμπειρία που μόνο η Carrie μπορεί να του προσφέρει.

Βασική προτεραιότητα της νεοσύστατης κυβέρνησης Warner είναι να δοθεί ένα τέλος στον «αιώνιο πόλεμο» στο Αφγανιστάν. Για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τη γεμάτη πολέμαρχους, μισθοφόρους και κατασκόπους Καμπούλ και να φέρει τους Ταλιμπάν στο τραπέζι για ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις, ο Saul θα αψηφήσει τις ιατρικές συμβουλές ζητώντας από την Carrie να τον συνοδεύσει στο στόμα του λύκου για μια τελευταία φορά.

Στον όγδοο και τελευταίο κύκλο «Homeland», πρωταγωνιστούν επίσης οι Maury Sterling, Linus Roache και Costa Ronin, αλλά και οι Nimrat Kaur και Numan Acar που επιστρέφουν από τον 4ο κύκλο στους γνωστούς ρόλους των Tasneem και Haqqani.

Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV και Wind Vision.