Νέα

«The Iron Anniversary»: Το ΗΒΟ γιορτάζει τα 10 χρόνια του Game of Thrones

Στις 17 Απριλίου 2011 έκανε την εμφάνισή του στο ΗΒΟ ο πιλότος του «Game of Thrones», ενός πρωτόγνωρου φαινόμενου που έμελλε να αλλάξει μια για πάντα τους κανόνες της τηλεόρασης αλλά και της θέασής της. Η σειρά που μας καθήλωσε όσο καμία άλλη αλλά και αυτή που μας πλήγωσε ανεπανόρθωτα με ένα ανάξιο φινάλε, μετράει αυτόν τον μήνα δέκα χρόνια παρουσίας στο τηλεοπτικό τοπίο και όπως είναι λογικό το ΗΒΟ το γιορτάζει με ένα μεγάλο αφιέρωμα.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε το ΗΒΟ για να προαναγγείλει το επετειακό αφιέρωμα που έχει τον τίτλο «The Iron Anniversary», ακούγεται η χαρακτηριστική ατάκα του Τίριον Λάνιστερ: «Τίποτα στον κόσμο δεν έχει τη δύναμη μιας καλής ιστορίας», ακούσαμε από το στόμα του τεράστιου νάνου, και σε μια ελεύθερη μετάφραση λειτουργεί σαν την ατάκα που μας προτρέπει να αφήσουμε στην άκρη τις πικρίες και τις απογοητεύσεις των τελευταίων δύο σεζόν και να απολαύσουμε το «Game of Thrones» όπως πραγματικά του αξίζει. Διότι ήταν, είναι, και θα παραμένει ένα μεγάλο κεφάλαιο στην τηλεοπτική ιστορία.

banner

Μέχρι τα τέλη Απριλίου, λοιπόν, το «Iron Anniversary» θα τρέχει στο HBO Max για να τιμήσει το «Game of Thrones αλλά και για να κρατήσει ενεργό το ενδιαφέρον του κοινού – μην ξεχνάμε ότι το ΗΒΟ ετοιμάζει το prequel «House of the Dragon» αλλά και ένα spinoff της σειράς που θα έρθει μελλοντικά.

Νέες συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές, αφιερώματα στους χαρακτήρες και την εξέλιξή τους αλλά και πάνω από 150 βίντεο με πλάνα από τα παρασκήνια (πολλά από αυτά προβάλλονται για πρώτη φορά) περιλαμβάνονται στο αφιέρωμα της πλατφόρμας, η οποία κρύβει και πολλά δώρα για τους συνδρομητές της: από θεματικά αυγά Fabergé και δισκοπότηρα με τα οικόσημα των οίκων του Γουέστερος, μέχρι και έξι «σπέσιαλ διαδρομές» για περιορισμένο κοινό που θα έχει τη δυνατότητα να «ζήσει τη σειρά με έναν νέο τρόπο» μέσω ενός ειδικού kit θέασης.

Επιπλέον, στις 10 Απριλίου στο ΗΒΟ2 θα ξεκινήσει και ο μαραθώνιος binge-watching προβολής ολόκληρης της πρώτης σεζόν, προτρέποντας τους θεατές να παρακολουθήσουν και τα 73 επεισόδια της σειράς στο HBO Max – ο μαραθώνιος αυτός που έχει το ταιριαστό όνομα «MaraThrone» θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα χρήματα που θα μαζευτούν από τις προβολές δύο εβδομάδων θα διατεθούν σε δέκα επιλεγμένα παγκόσμια φιλανθρωπικά ιδρύματα.

banner

Σχετικά Θέματα