Νέα

Θα δούμε τελικά το «Έτερος Εγώ» στο Netflix;

Από την αρχή της κυκλοφορίας τους, όλοι όσοι παρακολούθησαν τους δύο κύκλους επεισοδίων του «Έτερος Εγώ» συμφωνούν ότι πρόκειται για ένα ελληνικό τηλεοπτικό προϊόν –το μόνο του είδους του– που εύκολα μπορεί να σταθεί στο εξωτερικό. Μιλώντας αντικειμενικά και χωρίς να μπαίνει το υποκειμενικό κριτήριο του γούστου στη μέση, όλοι αναγνωρίζουν ότι τόσο το «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές» όσο και το «Έτερος Εγώ-Κάθαρσις» που έχουν στηθεί από τους ίδιους συντελεστές και ακολουθούν ακριβώς το ίδιο ύφος, δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από παραγωγές του εξωτερικού. Πολύ εύκολα λοιπόν το δημιούργημα του Σωτήρη Τσαφούλια μπορεί να αποτελέσει την πρώτη ελληνική σειρά που θα βρει διανομή στο εξωτερικό.

Και μένουμε στην γενικότερη διανομή στο εξωτερικό, καθώς όπως ξεκαθαρίζουν εκπρόσωποι της Cosmote TV η οποία βρίσκεται πίσω από την παραγωγή των σειρών, οι υπεύθυνοί της βρίσκονται σε συζητήσεις με διάφορες διεθνείς πλατφόρμες που ενδιαφέρονται να εντάξουν το «Έτερος Εγώ» στο πρόγραμμά τους. Μπορεί οι ενδεχόμενες επαφές με το Netflix να «ακούγονται» περισσότερο σε σχετικά δημοσιεύματα μιας και πρόκειται για μια πολύ δημοφιλή πλατφόρμα, η αλήθεια είναι όμως ότι η Cosmote TV δεν ονοματίζει με ποιους ξένους διανομείς βρίσκεται σε συζητήσεις, αφήνοντας όλα τα σενάρια ανοιχτά.

banner

«Και οι δύο κύκλοι των σειρών είναι έτοιμοι για ταξίδι εκτός συνόρων», είχε δηλώσει ο σκηνοθέτης και συνσεναριογράφος Σωτήρης Τσαφούλιας στη συνέντευξή του στο «α», οπότε το βέβαιο είναι ότι το σχετικό ενδιαφέρον από το εξωτερικό υπάρχει, και αυτό από μόνο του είναι ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα για τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από το «Έτερος Εγώ» όποια συμφωνία κι αν κλείσει εν τέλει.

Σχετικά Θέματα