Νέα

Τα πρώτα πλάνα του «Κομάντα και Δράκοι» ταράζουν τα τηλεοπτικά νερά

Το διαβάσαμε, μα μόνο όταν είδαμε το trailer αντιληφθήκαμε πραγματικά πόσο πρωτότυπο είναι το σενάριο και η σκηνοθεσία στη νέα σειρά του Θοδωρή Παπαδουλάκη για λογαριασμό του Mega. Το «Κομάντα και Δράκοι» έρχεται πολύ σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και είναι έτοιμο να συναρπάσει ακόμα και τον πιο δύσπιστο τηλεθεατή, αφού πρόκειται για μια σειρά που συμπυκνώνει με απόλυτη δοσολογική ακρίβεια αντίρροπα ζεύγη όπως αυτά του μυστηρίου και της κωμωδίας, του μεταφυσικού και του πραγματικού, του ώριμου και του νεανικού.

Ωστόσο, τα παραπάνω δε θα μπορούσαν να συμβούν χωρίς την υποκριτική συμβολή και την εμπειρία κορυφαίων ηθοποιών (Βασίλης Μπισμπίκης, Γιάννης Ζουγανέλη, Μαρίνα Καλογήρου κ.ά.), αλλά και το καλλιτεχνικό ταλέντο και σπίθα των νεότερων (Αναστασία Τσιλιμπίου, Χρήστος Στρατάκης, Γιώργος κ.ά.).

Αυτό που απομένει να μάθουμε είναι, αν η -των δεκατριών επεισοδίων- νέα τηλεοπτική σειρά του Θοδωρή Παπαδουλάκη θα αφήσει στο τέλος τόσο ικανοποιημένους τους τηλεθεατές, όσο και οι προηγούμενές του («Μπαμπά μην τρέχεις», «Νησί»), η οποία έχει γυριστεί στη μαγευτική τοποθεσία του Ακρωτηρίου Χανίων.

banner

Δείτε εδώ το τρέιλερ της σειράς

Σχετικά Θέματα