Νέα

«Rebel»: Η ιστορία της Έριν Μπρόκοβιτς γίνεται σειρά

Με την βιογραφική ταινία του 2000, o Στίβεν Σόντερμπεργκ έκανε γνωστή στο ευρύτερο κοινό την ιστορία της Αμερικανίδας δικηγόρου και ακτιβίστριας, Έριν Μπρόκοβιτς, χαρίζοντας στην Τζούλια Ρόμπερτς το Όσκαρ α΄ γυναικείας ερμηνείας για τον ομώνυμο ρόλο.

Η ταινία που μας σύστησε την ανειδίκευτη υπάλληλο δικηγορικού γραφείου που κατάφερε να ξεμπροστιάσει μια εταιρία-κολοσσό, μάς ενημέρωσε στους τίτλους τέλους της πως η Έριν Μπρόκοβιτς συνέχισε να παλεύει νομικά κόντρα σε κάθε αδικία απέναντι σε μεγαλο-εταιρίες.

banner

Εμπνευσμένη από αυτόν της τον αγώνα που τρέχει μέχρι και σήμερα, το ΑΒC παρουσιάζει τη σειρά «Rebel», όπου η Κέιτι Σαγκάλ («Sons of Anarchy», «Married with Children») γίνεται…επαναστάτρια με αιτία. Αν και η σειρά δεν είναι απόλυτα βιογραφική και πιστή σε αληθινά γεγονότα, ο χαρακτήρας της πρωταγωνίστριας που εδώ βαφτίζεται Άνι Μπέλο, είναι ξεκάθαρα εμπνευσμένος και βασισμένος στον παθιασμένο, παρορμητικό και απόλυτα δυναμικό χαρακτήρα της γνωστής δικηγόρου-χωρίς-πτυχίο, με την ίδια την Μπρόκοβιτς να συμμετέχει στους παραγωγούς της σειράς.

Δημιουργός του «Rebel» είναι η Κρίστα Βέρνοφ («Grey’s Anatomy»), ενώ δίπλα στην (πολύ καλή επιλογή για τον κεντρικό ρόλο) Σαγκάλ πρωταγωνιστούν οι Άντι Γκαρσία και Τζον Κορμπέτ.

banner

iTo «Rebel» κάνει πρεμιέρα στο ABC στις 8/4